Lediga jobb i kommunen

Här hittar du alla lediga jobb och vikariat med Leksands kommun som arbetsgivare. Vi tipsar också om lediga jobb hos våra kommunala bolag.

Här söker du

Via länken sök lediga tjänsterkan du läsa mer om tjänsterna och söka direkt via webben.

Sök vikariat hos bemanningsenheten

Är du intresserad av att jobba som vikarie i Leksands kommun ska du kontakta bemanningsenheten. Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb hos våra kommunala bolag

Dala Vatten och avfall AB är ett regionalt VA och avfallsbolag i Dalarna som ägs av kommunerna Gagnef, Leksand, Rättvik och Vansbro. Du har även Leksands bostäder som du kan söka jobb hos. Gå in och kika på deras lediga tjänster:

Lediga tjänster hos Dala vatten och avfall

Lediga tjänster hos Leksandsbostäder

Arbete för ungdomar

Leksands kommun anställer ungdomar från 18 års ålder inom några av sina verksamheter. Främst handlar arbete för ungdomar om sommarjobb.

Praktik och arbetsträning

Vår arbetsmarknadsenhet, AME, hjälper vuxna arbetssökande med arbets- och praktikplatser. AME prioriterar personer som står långt från arbetsmarknaden.

Fakta

Meningsfulla jobb - Inom Leksands kommun kan vi erbjuda hela 191 olika yrken. Tillsammans jobbar våra cirka 1 500 medarbetare med att göra livet enklare för alla i Leksands kommun. Om du vill hjälpa oss att bidra till ett ännu bättre samhälle så kan vi erbjuda dig ett både meningsfullt och intressant jobb.

Sidansvarig: Carina Hedvall Bergman (carina.hedvall-bergman@leksand.se)
Senast uppdaterad tisdag 14 november 2017 15:36

Kontakt

KUNDTJÄNST Telefon: 0247-800 00 E-postadress: