Simhall

Leksands simhall är helt nyrenoverad sedan hösten 2011. Vi har en 25-meters bassäng med rutschbana och 1-meters svikt. Vi har även en undervisningsbassäng för de mindre barnen och en relaxavdelning.

I Leksandshallens 25-meters bassäng finns alltid banor reserverade för dig som vill motionssimma. Här finns också plats för svikthopp och lek med flytleksaker. I anslutning till bassängen finns en rutschbana. 

I bassängen finns stämningsskapande belysning, som kan användas för att skapa ljusspel. Vattenytan är i nivå med golvet, vilket bland annat ger en bra ljudmiljö i hallen.

I våra nyrenoverade och rymliga omklädnings- och tvättutrymmen finns det bastu. Vi har även ett separat omklädningsrum för personer med funktionsnedsättning.

Vattengymnastik och morgonsim

Hos oss kan du träna vattengymnastik. Passen har  olika svårighetsgrad. 

Två dagar i veckan har vi öppet tidigt för dig som vill morgonsimma

Undervisningbassängen

Vår lilla undervisningsbassäng är öppen för barn i vuxens sällskap. Här håller vattnet en lite högre temperatur och det finns tillgång till flytleksaker. Tänk på att vi ej har regelbunden badbevakning.

 

 

 

 

 

Relaxavdelningen

 

På vår relaxavdelning finns tillgång till bubbelpool, ång- och torrbastu.

 

Kom ihåg att du behöver ett hänglås till skåpet i omklädningsrummet. Hänglås finns att köpa hos oss i Leksandshallens reception.

Sidansvarig: Magnus Jönsson (magnus.jonsson@leksand.se)
Senast uppdaterad torsdag 07 december 2017 12:56

Kontakt

KUNDTJÄNST Telefon: 0247-800 00 E-postadress:
Leksandshallen Telefon: 0247-340 22 Fax: 0247-106 89 E-postadress: