Select Language
Instant online translation by Google translate. Leksands kommun does not take any responsibility for the accuracy of the translation.
English Lyssna - Talande webb Teckenspråk Kontakt

Simhall

Leksands simhall är helt nyrenoverad sedan hösten 2011. Vi har en 25-meters bassäng med rutschbana och 1-meters svikt. Vi har även en undervisningsbassäng för de mindre barnen och en relaxavdelning.

I Leksandshallens 25-meters bassäng finns alltid banor reserverade för dig som vill motionssimma. Här finns också plats för svikthopp och lek med flytleksaker. I anslutning till bassängen finns en rutschbana. 

I bassängen finns stämningsskapande belysning, som kan användas för att skapa ljusspel. Vattenytan är i nivå med golvet, vilket bland annat ger en bra ljudmiljö i hallen.

I våra nyrenoverade och rymliga omklädnings- och tvättutrymmen finns det bastu. Vi har även ett separat omklädningsrum för personer med funktionsnedsättning.

Vattengymnastik och morgonsim

Hos oss kan du träna vattengymnastik. Passen har  olika svårighetsgrad. 

Två dagar i veckan har vi öppet tidigt för dig som vill morgonsimma

Undervisningbassängen

Vår lilla undervisningsbassäng är öppen för barn i vuxens sällskap. Här håller vattnet en lite högre temperatur och det finns tillgång till flytleksaker. Tänk på att vi ej har regelbunden badbevakning.

Undervisningsbassängen är upptagen för simskolor följande tider:

Måndagar 16.00-18.15

Tisdagr 16.00-17.00

Torsdagar 17.00-18.00

Relaxavdelningen

Relaxavdelningen är stängd under sommaren!

På vår relaxavdelning finns tillgång till bubbelpool, ång- och torrbastu.

 

Kom ihåg att du behöver ett hänglås till skåpet i omklädningsrummet. Hänglås finns att köpa hos oss i Leksandshallens reception.

Sidansvarig: Magnus Jönsson (magnus.jonsson@leksand.se)
Senast uppdaterad onsdag 01 oktober 2014 13:43
Kontakt
Leksandshallen Telefon: 0247-340 22 Fax: 0247-106 89 E-postadress:
Visa alla kontakter Visa färre kontakter