Företagarfrukost

Skriv ut

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Öppnar fredag 08.00

måndag 8.00–16.30
tisdag 8.00–16.30
onsdag 8.00–16.30
torsdag 8.00–16.30
fredag 8.00–15.00
lördag Stängt
söndag Stängt

Näringslivsutvecklare

Monica Nyberg

Telefon: 0247-803 14

E-postadress:

Besöksadress: Torget 5, 79327 Leksand

Bild som bara får användas till Näringslivsavdelningens frukostmöte

Anmälan till företagarfrukost

Jag vill gå på efterföljande föreläsning om "Personalrekrytering börjar med elever"

Näringslivsavdelningens nyhetsbrev innehåller information om möten, seminarier och annat matnyttigt för dig som företagare. Nyhetsbrevet skickas ut två-tre gånger per månad till din mejladress. Provläs gärna och skulle du inte vilja ha det längre så kan du lätt avregistrera dig.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få ett registerutdrag, få information om behandling av dina uppgifter, radera eller rätta uppgifter, ta med dig dina uppgifter, klaga till datainspektionen eller begära att behandlingen upphör genom att kontakta kommunens dataskyddsombud (kommun@leksand.se).

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Anmälan Nyhetsbrev Leksands kommun

Jag vill gärna få Näringslivsavdelningens nyhetsbrev till min e-postadress.

Näringslivsavdelningen informerar via nyhetsbrev om möten, seminarier och annat som kan vara till nytta för företagen i Leksand. Skickas några gånger per månad. Vill du få våra nyhetsbrev fyller du i uppgifterna nedan.

Om du inte längre vill få vår nyhetsbrev avregistrerar du dig enkelt, längst ner på nyhetsbrevet.

Anmälan nyhetsbrev

Näringslivsavdelningen använder dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev och bjuda in till företagarevent i framtiden. Dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen artikel 6.1a. Dina uppgifter kommer inte att delas med andra organisationer. Dina personuppgifter kommer att gallras vid inaktualitet. Samtycke till behandling av personuppgifter är frivillig. Leksands kommunstyrelse är ansvarig för behandlingen. Du har rätt enligt dataskyddslagen att få upplysningar om hur dina uppgifter har behandlats. Du får begära ett utdrag av dina personuppgiftsbehandlingar. Du får begära att behandlingen upphör när som helst genom att kontakta Leksands kommuns dataskyddsombud via brev eller mejl (kommun@leksand.se). Återkallande av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av behandlingen som grundar sig på detta samtycke. Du kan få dina uppgifter raderade eller rättade. Du har rätt att få flytta dina personuppgifter. Du har rätt att inge klagomål till datainspektionen. Dessa rättigheter kan begränsas av dataskyddsförordningen.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få ett registerutdrag, få information om behandling av dina uppgifter, radera eller rätta uppgifter, ta med dig dina uppgifter, klaga till datainspektionen eller begära att behandlingen upphör genom att kontakta kommunens dataskyddsombud (kommun@leksand.se).

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Välkommen till våra företagarfrukostar! Där får du äta en god frukost, mingla och knyt nya kontakter samtidigt som du lyssnar till intressanta föredrag.

Företagarfrukostarna arrangeras alltid första fredagen i månaden (förutom januari, juni, juli och augusti). Vi samlas klockan 7.30 och äter frukost. Sedan följer information om olika aktuella ämnen. Vår moderator Johan Pellas leder oss genom programmet. Vi är klara senast 9.00.

Anmäl att du kommer

Alla företagare i Leksands kommun är välkomna. Träffarna är kostnadsfria men vi vill gärna att du anmäler dig via webbformuläret på den här sidan.

Boka en en-minutare

Vill du som företagare säga något på en minut, ange det i din anmälan. Vi erbjuder tio företagare varsin "en-minutare". (Alternativt om du kommer från en organisation med ett specifikt budskap som riktar sig till företagare.) Då tiden är begränsad gäller först till kvarn. Det går bra att erbjuda dem som är intresserade av ditt budskap att träffa dig direkt på plats efter mötet. Du har också möjlighet att skylta med roll-up och lägga ut informationsmaterial i entrén.

Kommande frukostmöte

 • Datum: 10 maj klockan 7.30–9.00
 • Plats: Café Hagagatan 4, Leksand

Program:

 • Från okänd till erkänd. Bubo Förlag, Hanna Blixt, författare
 • Företagarna på Stationsgatan 6: Kaffemagasinet - Vivi-Ann Bärlin, Crona Craft - Linn Sund, Ylva Skarp - kalligraf och designer, Pär Knuts - keramiker
 • Näringslivsaktuellt
 • Enminutare
  Under en minut för du som har anmält dig i förväg presentera ditt företag och ditt budskap.

Efterföljande föreläsning i direkt anslutning till företagarfrukosten. Kl 9.00 - ca 10.00.

Personalrekrytering börjar med elever

Föreläsningen vänder sig till dig som arbetsgivare/handledare för att få en förståelse gällande olika praktikformer som finns i Leksand och vad de innebär för mottagnade av elever i arbetslivet. Vi kommer också att berätta om ny samverkansmodell gällande praktik i Leksand och om nytt avtal mellan skola-arbetslivet.
Föreläsningen avrundas med information om Yrkesmässa Leksand 2019.

Föreläsare: Anneli Morberg

Frukostmöten hösten 2019

 • 6 september
 • 4 oktober
 • 8 november
 • 6 december

Våra nyhetsbrev

Vi skickar nyhetsbrev till våra företagare i Leksand, för att berätta om våra företagarfrukostar. Men också om andra slags möten, seminarier och övrigt som kan vara till nytta för dig som företagare. Är du intresserad av att få våra nyhetsbrev kan du anmäla dig på länken nedan.

Anmäl dig till att få vårt nyhetsbrev längst upp på sidan.

Frukostarna stöds av: Företagareföreningen LIST, Företagarna Leksand, Insjöföretagarna, Hjultorget köpcentrum, Upplev Tällberg och Leksand Handel.

Sidan uppdaterad: 2019-04-25