Vikarie inom kostavdelningen

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Enhetschef

Linnéa Wahl

Telefon: 0247-806 21

E-postadress:

Besöksadress: Faluvägen 12, 79330 Leksand

Administrativ samordnare

Mattias Högvall

Telefon: 0247-800 22

E-postadress:

Besöksadress: Faluvägen 12, 79330 Leksand

Medarbete inom kosten dukar fram mat
Du sprider glädje och energi med mat

Kommunens kostavdelning lagar näringsriktig och hälsosam mat i en klimatsmart anda. Som vikarie inom kostavdelningen kan du jobba som både måltidsbiträde och kock.

Kostavdelningens lagar god och näringsriktig mat med hög kvalitet till gäster inom förskola, skola, särskilt boende, ordinärt boende och dagverksamheter. Avdelningens arbete präglas av miljömedvetenhet i allt från upphandling till servering. I dialog med våra matgäster drivs utvecklingen av våra måltider framåt.

SalladMåltidsprogram Solhem Insjön.Leksands KommunKulturkalaset 2018

Vikarie inom kostenheten 

Som vikare inom kostavdelningen kan du jobba som både måltidsbiträde och kock.  

Måltidsbiträde

Som timvikarie kommer du att arbeta med salladsberedning, för- och efterarbete i köket som innebär allt från att diska, städa till att förbereda inför nästkommande dag. Delta i servering och påfyllnad av mat till våra gäster.

Kock

Som timvikarie kommer du att laga mat och eventuellt specialkost, salladsberedning, för- & efterarbete i köket som kan innebära allt från planering, beställningar och matlagning, diskning och städning.

Våra kök

Inom kostavdelningen finns det åtta tillagningskök och åtta mottagningskök. Av de åtta tillagningsköken är fyra kombikök där både skolmat och äldreomsorgsmat tillagas. Som vikarie inom kostenheten kan dina arbetsplanser komma att variera mellan de olika köken. 

Medarbetare inom kostenheten

Sidan uppdaterad: 2023-03-20