Universitets- och högskolestudenter

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

elever sitter och läser

På Leksands kommun är vi intresserade av att samarbeta med dig som student och skapa en relation redan under studietiden.

För dig som studerar på universitet och högskola har Leksands kommun möjlighet att erbjuda:

  • Anställning som studentmedarbetare
  • Verksamhetsförlagd praktik
  • Examens- och projektarbete

Denna möjlighet ger dig som studenten chansen att knyta kontakter och få in en fot på marknaden samt en bra inblick i vår verksamhet samtidigt som vi får ta del av din kompetens, vilket är värdefullt för oss.

Studentmedarbetare

Genom din anställning hos oss får du ett kvalificerat extrajobb som är relevant och ger värdefull arbetslivserfarenhet i förhållande till din utbildning. Du ökar förståelsen för teorin samtidigt som du knyter kontakter och får in en fot på marknaden. Du får tillgång till en mentor som hjälper och stöttar dig i din utveckling. Du hittar alla lediga studentjobb bland våra lediga tjänster.

Verksamhetsförlagd praktik, VFU

Läser du en utbildning med verksamhetsförlagd praktik? Leksands kommun erbjuder verksamhetsförlagd praktik till dig som studerar till lärare, socionom, sjuksköterska eller distriktsjuksköterska.

Examens- och projektarbete

Vill du skriva ett examens- eller projektarbete? Vi söker engagerade studenter som vill göra skillnad. För dig som studerar innebär examens- och projektarbete en möjlighet att utreda ett faktiskt problem där resultatet kan komma till nytta. Hos oss kan dina studier få ett verkligt sammanhang.

Sidan uppdaterad: 2019-02-26