Anmäl ditt bidrag till SSA-hästen

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

SSA-hästen kommer att delas ut till det bidrag som på det mest intressanta sätt har lyckats med sin samverkan mellan skola och arbetsliv. En jury utser det vinnande bidraget och vinnarna föreläser om sin framgångssaga den 12 maj.

Ute i vårt avlånga land pågår det många otroligt bra samverkansprojekt gällande skola och arbetsliv och många har lyckats bygga positiva broar som både är hållbara och mätbara. Samverkansprojekten motiverar eleverna och ger ett bra resultat i att fler elever söker yrkesprogram, vilket även är positivt ur ett kommunperspektiv.

Nu vill vi att ni berättar vad ni har gjort för att lyckas i er samverkan mellan skola och arbetsliv. Ni skickar in ert bidrag och vår jury utser vinnaren. Vinnaren kommer sedan att få berätta sin framgångssaga under konferensens sista dag.

Anmäl ett bidrag

I anmälan beskriver ni vad ni vill berätta om och hur ni har lyckats i er samverkan mellan skola och arbetsliv. Alla bidrag som skickas in kommer att uppmärksammas på konferensens hemsida.

Sista dag för att lämna in bidrag är 24 februari 2023.

Alla inkomna bidrag bedöms av en jury. Juryn består av medlemmar från Leksands SSA – grupp. Det vinnande bidraget blir kontaktade, i god tid före konferensen, för att färdigställa en presentation inför den 12 maj. Presentationen sker klockan 9.15 – 10.00. Priset för vinnaren är en SSA-häst.

Mejla in ditt bidrag till Skola-arbetsliv.

Sidan uppdaterad: 2022-12-22