Anmäl ditt bidrag till SSA-hästen

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

SSA-hästen

SSA-hästen kommer att delas ut till det bidrag som på det mest intressanta sätt har lyckats med sin samverkan mellan skola och arbetsliv. En jury utser tre bidrag som får presentera sin framgångssaga den 12 maj. Vinnaren av de tre vinner SSA-hästen.

Ute i vårt avlånga land pågår det många otroligt bra samverkansprojekt gällande skola och arbetsliv och många har lyckats bygga positiva broar som både är hållbara och mätbara. Samverkansprojekten motiverar eleverna och ger ett bra resultat i att fler elever söker yrkesprogram, vilket även är positivt ur ett kommunperspektiv.

Nu vill vi att ni berättar vad ni har gjort för att lyckas i er samverkan mellan skola och arbetsliv. Ni skickar in ert bidrag och vår jury utser tre vinnare. Vinnarna kommer sedan att få berätta sin framgångssaga under konferensens sista dag.

Anmäl ett bidrag

I anmälan beskriver ni vad ni vill berätta om och hur ni har lyckats i er samverkan mellan skola och arbetsliv. Alla bidrag som skickas in kommer att uppmärksammas på konferensens hemsida.

Sista dag för att lämna in bidrag är 10 april 2023.

Alla inkomna bidrag bedöms av en jury. Juryn består av medlemmar från Leksands SSA – grupp. De vinnande bidragen blir kontaktade, i god tid före konferensen, för att färdigställa en presentation inför den 12 maj. Presentationerna sker klockan 9.15 – 10.00. Efter avslutade presentationer presenteras vinnaren. Vinnaren får en SSA-häst och de andra två får ett annat pris. 

Mejla in ditt bidrag till Skola-arbetsliv.

Sidan uppdaterad: 2023-03-10