Är DU vår nya kollega? Vill du arbeta med vuxenutbildning?

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

 • Sista ansökningsdatum: 2023-03-27

 • Yrke: Vuxenutbildning

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Heltid

 • Kontakt:

  Rektor Cecilia Falk

  cecilia.falk@leksand.se, 0247-80310

Kommunerna i Leksand och Rättvik är platsen för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. För att ytterligare stärka regionen kring södra Siljan och skapa de bästa förutsättningarna för invånarna i Leksand och Rättvik, har de två dalakommunerna en gemensam nämnd för vuxenutbildning, integration och arbetsmarknad kallad VIA-nämnden.

Till vuxenutbildningen i de båda kommunerna söker vi nu en yrkeslärare inom vård och omsorg.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du får möjlighet att arbeta tillsammans med ett drivet och kompetent arbetslag, med en stark framåt anda.  Vi söker dig som är behörig och legitimerad vårdlärare/yrkeslärare med erfarenhet av akutsjukvård, inriktning hälso- och sjukvård. Du har  intresse för att motivera och engagera våra deltagare. För att passa in hos oss behöver du ha en  god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt samt att du vill arbeta i en mångkulturell arbetsmiljö.

Meriterande: - Erfarenhet av vuxenutbildning och undervisning av elever med annat modersmål än svenska. - Datorvana och erfarenhet av att arbeta med digital plattform. - Erfarenhet av att samarbeta med kommunens- och regionens verksamheter.

Om arbetsplatsen

Tjänsten är placerad i Leksands kommun, men uppdraget utförs till lika stor andel i de båda kommunerna. Det innebär att du har tillgång till en helhetsbild av respektive kommuns styrkor, utmaningar, svårigheter och möjligheter och i dialog kan anpassa och samordna insatser utifrån respektive kommuns behov och förutsättningar. 

Du tillhör vuxenutbildningens organisation som består av 25 medarbetare. Tillsammans stimulerar och bemöter ni våra elever uitfrån elevernas egna förutsättningar och behov och arbetar för att eleverna ska nå läroplanens mål. Närmaste chef är rektor för vuxenutbildningen i Leksands kommun. 

Din profil

Du är legitimerad yrkeslärare inom vård och omsorg gärna med praktisk erfarenhet från likande roll. Du behärskar digitala arbetsverktyg (dator, läsplatta, mobil ) och alternativ kommunikation väl. Praktisk erfarenhet av systemen Infomentor och Teams är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som pedagog är du självgående och bekväm i rollen som handledare, du är en god kommunikatör med förmåga att lyssna in, utan att tappa budskapet på vägen. Du har flexibel, har förmåga att driva hela arbetsprocessen runt elever i behov av särskilt stöd och är motiverad till samarbete med kollegor - där utbyte av erfarenheter och kunskaper är fundamentet. Ditt arbetssätt är systematiskt, strategiskt och långsiktigt samt att du använder dig av forskningens påvisade framgångsfaktorer, där du även kan arbeta och hantera digitalt lärande. 

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

 • Sista ansökningsdatum: 2023-03-27

 • Yrke: Vuxenutbildning

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Heltid

 • Kontakt:

  Rektor Cecilia Falk

  cecilia.falk@leksand.se, 0247-80310