Chefsassistent vikariat

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Bild för annonsen Chefsassistent vikariat
 • Sista ansökningsdatum: 2023-10-02

 • Yrke: Administrativa assistenter

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

 • Omfattning: Heltid

 • Kontakt:

  Enhetschef resursenheten Karin Lundström Johansson

  karin.lundstrom@leksand.se, 0247-80655

Välkommen till oss i vårt härliga gäng av chefsassistenter. Vi söker dig som vill ha ett vikariat snarast och fram till september 2024, med eventuell chans till förlängning. 

En spännande och utvecklande tjänst i en lagom stor kommun i förändring. Anställningen är ett vikariat på 100% i resursenheten och tillsätts enligt överenskommelse. Vi rekryterar fortlöpande under rekryteringsprocessen 


Dina arbetsuppgifter

Din roll som chefsassistent innebär att vara ett stöd till enhetschefen med personal och ekonomiadministration. Vikarieanskaffning med hjälp av systemet Swedetime, viss schemaplanering och övrig planering i samarbete med cheferna. Skriva anställningsavtal, lönehantering i Heroma, attestera fakturor, beställa material. Du kommer ha daglig kontakt med gruppledare/ medarbetare och chefer. Andra arbetsuppgifter kan tillkomma utifrån verksamhetens behov. 

Din roll kommer vara omväxlande och ibland utmanande, att du har ett flexibelt förhållningsätt är nödvändigt.  

Om arbetsplatsen

Sociala sektorn i Leksands kommun är i en utvecklingsfas. Vi har som mål att vara en attraktiv arbetsgivare som utvecklar, motiverar och behåller våra medarbetare. Vi står inför stora utmaningar i sociala sektorn med att få till kompetensförsörjningen framöver, så vi behöver dig som tycker att det här uppdraget vore något kul att vara en del av. Du kommer arbeta i team med andra assistenter och chefer.

Din profil

Du har relevant eftergymnasial utbildning inom området. Vi ser positivt på om du har erfarenhet inom vård och omsorgsarbete. Mycket meriterande är om du jobbat i systemet Swedetime, samt andra system som Heroma och Visma. Du skall kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, vara flexibel och förmåga att ta egna initiativ utifrån satta ramar. Ha en god samarbetsförmåga ha ansvarskänsla och van att arbeta självständigt. Du måste kunna hantera många olika arbetsuppgifter samtidig och ha ett positivt förhållningssätt.  Då arbetet ibland är krävande måste du kunna fokusera på rätt saker, vara lugn och stabil. B-körkort erfordras. 

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. 

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

Din ansökan vill vi ha senast 2023-10-02 och tillsättning snarast eller efter överenskommelse. Rekrytering kommer att ske fortlöpande under rekryteringsprocessen. 

Du söker via vår hemsida www.leksand.se/lediga jobb. Bifoga CV och personligt brev. Vi tillämpar individuell lönesättning. 

Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel 0247-800 00

 I den här rekryteringen har vi redan gjort vårt val av rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss kontakt från rekryteringsföretag och annonssäljare. 

Läs mer www.leksand.se

Välkommen med din ansökan!

 • Sista ansökningsdatum: 2023-10-02

 • Yrke: Administrativa assistenter

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

 • Omfattning: Heltid

 • Kontakt:

  Enhetschef resursenheten Karin Lundström Johansson

  karin.lundstrom@leksand.se, 0247-80655