Chefsassistenter

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

 • Sista ansökningsdatum: 2021-12-08

 • Yrke: Administrativa assistenter

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Deltid

 • Kontakt:

  Enhetschef Karin Lundström Johansson

  karin.lundstrom@leksand.se, 0247-805 77

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Välkommen till oss i vårt härliga gäng av chefsassistenter. Vi utökar nu vår grupp med ytterligare två assistenter.  En för hemtjänst och den andra för säbo. En spännande och utvecklande tjänst i en lagom stor kommun i förändring. Anställningarna är tillsvidare på 75% och tillsätts efter överenskommelse. 


Dina arbetsuppgifter

Din roll som chefsassistent innebär att vara ett stöd till enhetscheferna med personal och ekonomi administration. Vikarieanskaffning med hjälp av systemet Winlas,viss schemaplandering och semesterplanering i samarbete med cheferna. Skriva anställningsavtal, lönehantering i Heroma, attestera fakturor, beställa material. Du kommer ha daglig kontakt med gruppledare/ medarbetare och chefer. Andra arbetsuppgifter kan tillkomma utifrån verksamhetens behov. 

Din roll kommer vara omväxlande och ibland utmanande.  

Om arbetsplatsen

Sociala sektorn i Leksands kommun är i en utvecklingsfas. Vi har som mål att vara en attraktiv arbetsgivare som utvecklar, motiverar och behåller våra medarbetare, och vi behöver dig som tycker att det här uppdraget vore något kul att vara med i. När vi nu skall omorganisera och slå ihop två grupper till en behöver vi utöka vår styrka. Du kommer arbeta i team med andra assistenter och chefer.

Din profil

Du har relevant eftergymnasial utbildning innom området. Ser gärna erfarenhet innom vård och omsorgsarbete. Mycket meriterande är om du jobbat i systemet WinLas, samt andra system som Heroma och Visma. Du skall kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, vara flexibel och förmåga att ta egna initiativ utifrån satta ramar. Ha en god samarbetsförmåga ha ansvarskänsla och van att arbeta självständigt. Du måste kunna hantera många olika arbetsuppgifter samtidig och ha ett positivt förhållningssätt.  Då arbetet ibland är krävande måste du kunna fokusera på rätt saker, vara lugn och stabil. B-körkort erfodras. 

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. 

För den som blir erbjudna anställningarna krävs enligt lagen om registerkontroll, utrag ut rikspolistyrelsens belastningsregister. 

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

Din ansökan vill vi ha senast 2021-12-08 och tillsättning efter övernskommelse. Rekrytering kommer att ske fortlöpande under rekryteringsprocessen. 

Du söker via vår hemsida www.leksand.se/ledigajobb. Bifoga CV och personligt brev. Vi tillämpar individuell lönesättning. 

Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel 0247-800 00

 I den här rekryteringen har vi redan gjort vårt val av rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss kontakt från rekryteringföretag och annonssäljare. 

Läs mer www.leksand.se

Välkommen med din ansökan!

 • Sista ansökningsdatum: 2021-12-08

 • Yrke: Administrativa assistenter

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Deltid

 • Kontakt:

  Enhetschef Karin Lundström Johansson

  karin.lundstrom@leksand.se, 0247-805 77