Elevassistent till Insjöns skola

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

  • Sista ansökningsdatum: 2022-08-25

  • Yrke: Förskola /Grundskola 1-9

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Omfattning: Heltid

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Insjöns skola är en grundskola F-6, grundsärskola och träningsskola 1-10 och har 3 särskilda undervisningsgrupper F, 1-2 och 4-6.

Dina arbetsuppgifter

Du ska ge stöd åt elever som har både fysiska och kognitiva särskilda behov i samverkan med undervisande lärare och speciallärare.

Om arbetsplatsen

Arbetslaget består av lärare med undervisningsansvar, elevassistenter med ansvar för individuella stöd till enskilda eller grupper av elever. Flera arbetslag bildar sk hjul där vidare samverkan mellan årskurserna sker både vad gäller undervisningsupplägg och stöd. Det finns i dagsläget 4 hjul på skolan (Särskolan, Fritidshemmet, F-3 och 4-6).

Din profil

Du ska ha vilja, självständighet, lyhördhet och engagemang för att arbeta lösningsinriktat med elevstöd tillsammans med dina kollegor. Du ska ha god kommunikationsförmåga och våga komma med kreativa förslag på lösningar och även våga tycka till och pröva kollegors förslag på detsamma. DU ser det som självklart att det viktigaste är att etablera relation till eleverna.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

Datum för sista ansökan: 2022-08-25

Tillsättning sker efter överenskommelse.

Vi intervjuar löpande så det är bra om du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Läs mer på www.leksand.se och följ oss på sociala medier.

Välkommen med din ansökan!

  • Sista ansökningsdatum: 2022-08-25

  • Yrke: Förskola /Grundskola 1-9

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Omfattning: Heltid