Fritidspedagog resurs

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Bild för annonsen Fritidspedagog resurs
 • Sista ansökningsdatum: 2023-02-05

 • Yrke: Fritidspedagog

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Heltid

 • Kontakt:

  Rektor Viktoria Hermansson

  viktoria.hermansson@leksand.se, 070-538 02 96

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

På Insjöns skola arbetar vi med stöd till elever i stort behpv av extra stöd i särskilda undervisningsgrupper och vi söker nu en medarbetare till detta.

Dina arbetsuppgifter

Du tillhör en arbetsgrupp som har i uppdrag att ge stöd enskilt och i grupp till mellanstadieelever med behov av stort särskilt stöd. Specifikt för denna tjänst är arbete med en specifik elev i denna gruppering.

Om arbetsplatsen

Insjöns skola är en F-6 grundskola och en 1-10 Anpassad grundskola (tidigare Särskola) med ca 220 elever. Medarbetarna är indelade i 4 arbetshjul (Anpassade grundskolan, lågstadiet, fritidshemmet och mellanstadiet) i varje hjul finns nav (klasserna/fritidshemsgruppen) och däck (särskilda undervisningsgrupperna). I däcken får elever anpassad undervisning eller särskilt stöd av pedagoger som har stort engagemang, flexibilitet och kunskap för att ge stöd till elever som utmanar skolans strukturer. Målsättningen är att arbetet i däcken utvecklar eleverna så att de så småningom klarar undervisningen i klassen/navet.

Din profil

Vi söker dig som har engagemang, flexibilitet kunskap och vilja att jobba pedagogiskt med elever som inte alltid är följsamma. Helst ser vi att du har en pedagogiskutbildning (fritidspedagog, lärare mot fritidshem) men andra kvalifikationer som bedöms lämpliga kan också vara aktuellt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

5 februari 2023 Tillsättning sker efter överenskommelse dock så snart som möjligt.

Vi rekryterar löpande så det är bra om du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Läs mer på www.leksand.se och följ oss på sociala medier.

Välkommen med din ansökan!

 • Sista ansökningsdatum: 2023-02-05

 • Yrke: Fritidspedagog

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Heltid

 • Kontakt:

  Rektor Viktoria Hermansson

  viktoria.hermansson@leksand.se, 070-538 02 96