Projektutvecklare exploatering

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Bild för annonsen Projektutvecklare exploatering
 • Sista ansökningsdatum: 2022-01-21

 • Yrke: Projektledare

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Heltid

 • Kontakt:

  Chef för näringslivsutveckling och exploatering Per Strid

  per.strid@leksand.se, 0247-80129

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Leksand är ett av Sveriges starkaste platsvarumärken som ligger i framkant inom många områden; att bygga bostäder, skapa förutsättningar för handel och service och kunna erbjuda ett rikt kultur-, idrotts- och friluftsliv. 

Då Leksand växer behöver vi bli fler som arbetar med att skapa tillväxt i kommunen. Vi söker därför efter en ny medarbetare till exploateringsfunktionen, som ska bidra med erfarenhet, kompetens och energi och som vill ta nästa kliv i sin karriär. 

Dina arbetsuppgifter

Som projektutvecklare blir du en viktig del i teamet som fysiskt formar och utvecklar Leksands kommun för framtiden. Primärt ansvarar du för exploateringsprocessens tidiga skeden. Du leder och driver genomförandet av kommunens olika exploateringsprojekt. Du förvärvar, förädlar och säljer mark för verksamheter och bostäder samt bidrar till den infrastrukturplanering som krävs för detta. Vidare ansvarar du för analyser och underlag för exploatering, upprättar kalkyler, beställer utredningar, förbereder och genomför markanvisningar, marköverlåtelser och tecknar exploateringsavtal. Tillsammans med övriga funktioner är du en viktig del av kommunens samhällsplanering.

Rollen innebär ett socialt, utåtriktat arbete med kontakter med markägare, bostadsutvecklare, byggföretag, konsulter, kommuninvånare och ett nära samarbete med övriga funktioner och medarbetare inom den kommunala förvaltningen. 

Du kommer ha möjlighet att forma din roll och hitta en stimulerande riktning i uppdraget.

Individuell lönesättning tillämpas.

Om arbetsplatsen

Tjänsten är placerad på Näringslivsavdelningen som tillhör sektorn för samhällsutveckling, där det arbetar närmare 100 medarbetare. Övriga avdelningar inom sektorn är plan- och karta, strategisk planering, myndighet, kultur och fritid.

Vårt uppdrag är att vara en aktiv och drivande part i visionen ”Det ska vara lätt att leva i Leksand” där det ingår att förverkliga kommunens mål om att vara 18000 invånare år 2025.

Läs mer om några av våra planerade exploateringsprojekt genom att klicka här.

Din profil

Du har för tjänsten en relevant utbildning som samhällsplanerare, ingenjör eller lantmätare, alternativt en likvärdig bakgrund. Du har en väl dokumenterad erfarenhet av att leda projekt inom mark och exploatering i en kommun, annan offentlig verksamhet eller en jämförbar roll från privat företag.

Personliga egenskaper är viktiga. Vi värdesätter förmågor som strategiskt tänk och kunna se exploateringen i ett större samhällsperspektiv. Din affärsmässighet gör att du betraktar uppgifter och processer med kostnadseffektivitet och kreativitet. Du är engagerad och driven i ditt arbete, ser möjligheter och trivs med att leda både processer och andra människor. Du närmar dig utmaningar med nyfikenhet och entusiasm och genomför ditt arbete strukturerat, målinriktat och tar ansvar för din roll i möten och processer.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i Leksands kommun. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift. Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom nätverkande, kurser och utbildningar.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 
För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare
www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

Sista ansökningsdag är den 21 januari 2022. Men vänta inte med att söka tjänsten. Vi tillämpar löpande urval!
 
Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel, 0247-800 00.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde snarast.

Läs mer på www.leksand.se och följ oss på sociala medier.

Välkommen med din ansökan!

 • Sista ansökningsdatum: 2022-01-21

 • Yrke: Projektledare

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Heltid

 • Kontakt:

  Chef för näringslivsutveckling och exploatering Per Strid

  per.strid@leksand.se, 0247-80129