Gymnasielärare i flera ämnen

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Öppnar måndag 08.00

Öppettider kundtjänst

måndag 8.00–12.00, 13.00–15.30
tisdag 8.00–12.00, 13.00–15.30
onsdag 8.00–12.00, 13.00–15.30
torsdag 8.00–12.00, 13.00–15.30
fredag 8.00–12.00, 13.00–15.00
lördag Stängt
söndag Stängt
  • Sista ansökningsdatum: 2022-05-21

  • Yrke: Gymnasielärare i allmänna ämnen

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Omfattning: Heltid

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Vi inspirerar unga med kunskap och ger dem rätt verktyg för framtiden! Vi söker dig som vill vara med och leda lärandet i framtiden samt brinner för skolans verksamhet!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med kollegor och på egen hand stimulera varje elev till högsta möjliga måluppfyllelse. Du arbetar med att ta hänsyn till varje enskild individs behov, förutsättningar, erfarenheter och tänkande. Vidare är du engagerad och aktiv i utvecklingen av utbildningen och skolans pedagogiska arbete.

Du organiserar och genomför arbetet så att våra elever upplever att kunskap är meningsfullt och att den egna kunskapsutvecklingen går framåt. Att stärka våra elevers digitala kompetens, så att alla elever ges möjlighet att utveckla sin förmåga att använda digital teknik, är en del av din tjänst. Du samverkar med andra lärare i arbetet för att nå utbildningsmålen. Mentorskap ingår i tjänsten.

Rekryteringen avser 1,75 tjänst. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Om arbetsplatsen

Gymnasiet är inrymt i fräscha, trivsamma och ändamålsenliga lokaler och är känt för sin varma och positiva atmosfär. Gymnasiet har idag ca 500 elever fördelade högskoleförberedande program, yrkesprogram, introduktionsprogrammen och gymnasiesärskolan.

Vår skola präglas i dag av trygghet, erfarenhet och engagemang. Vi har en god stämning med nära till skratt. Vi har ett gott samarbete där vi gärna delar med oss och hjälper varandra. Vi arbetar för en helhet i undervisningen och vi lägger stort värde i den kompetens våra lärare besitter.

Vi har nyfikna och intresserade elever som vill lära och som uppskattar närheten till oss som lärare. Vi vill gärna att du blir en del av vårt team.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad gymnasielärare i något/några av följande ämnen: naturkunskap, matematik, svenska, religionskunskap och digitalt skapande. Du har goda ämneskunskaper, en pedagogisk insikt och förmåga att anpassa undervisningen efter varje elevs förutsättningar. Vidare är du engagerad i elevernas lärande och väljer de pedagogiska metoder och tekniker som bäst motsvarar de krav som ställs för att eleverna ska kunna utvecklas i enlighet med skolans mål.

I ditt ledarskap stimulerar du eleverna i deras utveckling. Din samarbetsförmåga visar sig både i form av aktivt deltagande med dina kolleger och i kontakten med vårdnadshavare.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

[Intervjuer och rekrytering sker löpande. Sista ansökningsdag 21/5. ]

Läs mer www.leksand.se

Välkommen med din ansökan!

  • Sista ansökningsdatum: 2022-05-21

  • Yrke: Gymnasielärare i allmänna ämnen

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Omfattning: Heltid