Lärare F-6, SvA och Hkk

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Bild för annonsen Lärare F-6, SvA och Hkk
  • Sista ansökningsdatum: 2022-06-30

  • Yrke: Grundskollärare

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Omfattning: Deltid

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Hej, vill du jobba på Åkerö skola? Skolan ligger centralt i Leksand med en stor fin skolgård. Skolan är tvåparallellig och har ett aktivt fritidshem. 

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår det att arbeta utifrån grundskolans styrdokument (Skollagen och Lgr 22) tillsammans med lärarkollegor. Vidare har du eget ansvar för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning av den undervisning du genomför. Du medverkar i analys och utveckling av skolverksamheten tillsammans med övriga lärare och skolledning. I uppdraget ingår vanligtvis mentorskap för en angiven elevgrupp.

Om arbetsplatsen

Åkerö skola är en F-6 skola med ca 280 elever. 

Personalen på Åkerö skola är engagerad och bryr sig om att det ska gå bra för varje som elev. Vi arbetar i arbetslag och värnar om våra ämneskunskaper. 

Här finns ett aktivt elevhälsoteam med tillgång till skolsköterska, specialpedagog, skolkurator och studie- och yrkesvägledare.

Vi arbetar tätt tillsammans för att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för att nå bra resultat i skolan.

Mer information om skolan hittar du på hemsidan eller så tittar du in på vårt instagram #akeroskola.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Till hösten har vi behov av en lärare i SvA och hem- och konsumentkunskap. Vi har även behov av lärare i vår särskilda undervisningsgrupp. 

Som person är du initiativrik, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har en god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare. Det innebär att du involverar eleverna i det pedagogiska planeringsarbetet och håller vårdnadshavarna väl informerade om elevernas skolsituation.

Du har förmågan att tillsammans med övrig personal utveckla verksamheten utifrån målen för grundskolan. Du kommer med förslag och deltar aktivt i den kollegiala dialogen. Du har ett professionellt förhållningssätt och är flexibel. Det innebär att du vet i vilka forum du ska lyfta frågor och ser lösningar genom att göra egna förändringar och är öppen för andras förslag och lösningar. Vidare är du en god förebild för eleverna och har ett gott bemötande gentemot vårdnadshavarna. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av läraryrket och intresse och erfarenhet av socialt arbete. 

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksand kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

30 juni 2022, 50-100%.

Tillsättning: augusti 2022

Läs mer www.leksand.se

Välkommen med din ansökan!

  • Sista ansökningsdatum: 2022-06-30

  • Yrke: Grundskollärare

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Omfattning: Deltid