Lärare i Matematik & NO åk 7–9, Sammilsdalskolan

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Öppettider kundtjänst

måndag 8.00–12.00, 13.00–15.30
tisdag 8.00–12.00, 13.00–15.30
onsdag 8.00–12.00, 13.00–15.30
torsdag 8.00–12.00, 13.00–15.30
fredag 8.00–12.00, 13.00–15.00
lördag Stängt
söndag Stängt
 • Sista ansökningsdatum: 2022-05-29

 • Yrke: Förskola /Grundskola 1-9

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Heltid

 • Kontakt:

  Rektor Johan Nilsson

  johan.nilsson@leksand.se, 0247-80564

  Biträdande rektor Marit Andersson

  marit.andersson@leksand.se, 0247 80234

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Dina arbetsuppgifter

Undervisning i matematik & NO med ansvar för planering, genomförande samt uppföljning och utvärdering av undervisning. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%. Du kommer att ingå i ett starkt arbetslag med behöriga lärare där samarbete och arbetsklimat är av hög kvalité. Mentorskap ingår i arbetsuppgiften. På skolan finns specialpedagog, kurator, skolsköterska samt resurspedagoger.

Du bidrar inom ramen för skolans uppdrag med all din kompetens och energi. Du arbetar aktivt i samarbete med dina arbetskollegor inom hela skolans verksamhet, för en kreativ lärmiljö och hittar därigenom vägar till en god utveckling samt ökad måluppfyllelse.

Ditt ledarskap är starkt och tryggt såväl i som utanför klassrummet och du håller dig informerad om händelser i omvärld och elevernas vardag. Systematiskt reflekterar du över arbetet och tillsammans med kollegor är du aktiv i utvecklingsarbetet och tar medansvar både för den personliga som gruppens planering och vidareutveckling.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i matematik & NO (leg bifogas i ansökan). Ditt engagemang för undervisningen skapar en lärandemiljö för eleverna som möjliggör en stark utveckling från deras egna förutsättningar. Du medverkar i våra arbets- och ämneslag med din kompetens och ditt engagemang om eleverna och ser ämnesövergripande arbete som en drivkraft i vårt skolutvecklingsarbete. Därtill är du givetvis väl förtrogen med skolans styrdokument.

Viktigt att du även kan arbeta och hantera digital teknik (Leksands kommun får nationell utmärkelse för digital skolutveckling) i undervisningen exempelvis Google classroom. Undervisningen anpassas från varje elevs förutsättningar och dina lektioner drivs av tydliga förväntningar, arbetsro och lust att lära. Du organiserar och strukturerar arbetet från angivna mål.

Du är en trygg pedagogisk ledare med förmåga att kritiskt analysera eget och arbetsgruppens arbetssätt för ständig utveckling. För att lyckas i arbetet krävs att du skapar förtroendefulla relationer både i som utanför skolan. Ditt engagemang, driv och ditt genuina intresse för skolan och hur den påverkas av omvärlden delar du aktivt och strukturerat med dina elever och kollegor. Utöver det vill vi gärna att du är välstrukturerad och har lätt att bygga relationer med människor.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

Sista ansökningsdatum är :29 maj 2022

Tillsättning sker efter överenskommelse. 

Vi rekryterar löpande så det är bra om du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Läs mer på www.leksand.se och följ oss på sociala medier.

Välkommen med din ansökan!

 • Sista ansökningsdatum: 2022-05-29

 • Yrke: Förskola /Grundskola 1-9

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Heltid

 • Kontakt:

  Rektor Johan Nilsson

  johan.nilsson@leksand.se, 0247-80564

  Biträdande rektor Marit Andersson

  marit.andersson@leksand.se, 0247 80234