Lärare mellanstadiet Siljansnäs skola, visstidsanställning 60%

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Öppnar måndag 08.00

Öppettider kundtjänst

måndag 8.00–12.00, 13.00–15.30
tisdag 8.00–12.00, 13.00–15.30
onsdag 8.00–12.00, 13.00–15.30
torsdag 8.00–12.00, 13.00–15.30
fredag 8.00–12.00, 13.00–15.00
lördag Stängt
söndag Stängt
 • Sista ansökningsdatum: 2022-05-20

 • Yrke: Grundskollärare

 • Anställningsform: Vikariat

 • Omfattning: Deltid

 • Kontakt:

  Rektor Bitte Henriksson

  bitte.henriksson@leksand.se, 0247-80559

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta utifrån grundskolans styrdokument tillsammans med lärarkollegor. Du ingår i ett arbetslag med andra lärare med kompletterande behörighet. I arbetslaget ingår även en studiepedagog som är mentor för alla elever på mellanstadiet. Vidare har du eget ansvar för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning av den undervisning i svenska och so i årskurs 5 och 6 som du genomför. Du medverkar i uppföljning och analys av skolans verksamhet med andra lärare och skolledning. Anställningen är visstid för höstterminen 2022 med start 8 augusti.

Om arbetsplatsen

Siljansnäs skola är en grundskola med drygt 120 elever i förskoleklass till årskurs 6. 60 elever deltar också i fritidshemmets verksamhet och på skolan arbetar ca 20 pedagoger. Skolan är organiserad i tre arbetslag med stor samverkan mellan arbetslagen. Skolans kultur kännetecknas av god anda, gemenskap och stort engagemang för elevernas lärande.
Skolan ligger 12 km nordväst om Leksand i en omgivning med ängar, skog, berg och sjö som ger goda lärmiljöer. 

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet i svenska och so. Du har god förmåga att samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare. Du kommer med förslag och deltar aktivt i den kollegiala dialogen. Du har ett professionellt förhållningssätt och är lösningsinriktad. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av undervisning.

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan!

 • Sista ansökningsdatum: 2022-05-20

 • Yrke: Grundskollärare

 • Anställningsform: Vikariat

 • Omfattning: Deltid

 • Kontakt:

  Rektor Bitte Henriksson

  bitte.henriksson@leksand.se, 0247-80559