Leg. Fysioterapeut

Skriv ut

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Öppnar måndag 08.00

måndag 8.00–12.00, 13.00–16.30
tisdag 8.00–12.00, 13.00–16.30
onsdag 8.00–12.00, 13.00–16.30
torsdag 8.00–12.00, 13.00–16.30
fredag 8.00–12.00, 13.00–15.00
lördag Stängt
söndag Stängt
 • Sista ansökningsdatum: 2020-02-22

 • Yrke: Sjukgymnast

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

 • Omfattning: Deltid

 • Kontaktperson: Enhetschef hälso- och sjukvård Teresia Karlsson

 • Kontaktuppgifter: teresia.karlsson@leksand.se, 0247-80456

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Skräddarsy din tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast! 

Om arbetsplatsen

På Rehabenheten i vår kommunen arbetar flera fysioterapeuter/sjukgymnaster,  arbetsterapeuter, en rehabassistent och en MAR. Vi samverkar med varandra, patienterna och vårdpersonalen på särskilt boende, ordinärt boende, korttidsboende samt på gruppbostäder. Rehabenheten ingår i kommunens Hälso- och sjukvårdssenhet där även sjuksköterskor arbetar. Vi kommer även från detta år att samverka med Gagnefs kommun. 

Dina arbetsuppgifter

Är du legitimerad fysioterapeut och vill arbeta i ett större team med flera kollegor så är det här jobbet för dig! Vi är en enhet som hela tiden vill utvecklas till det bättre och vi ser nu mycket fram emot ett samarbete med Gagnef.  Delar av din tjänst kommer vara riktad mot Gagnef. Vi önskar få ta del av din kompetens och hur du kan bidra till att förbättra vår verksamhet. 

Ditt arbete består av professionella bedömningar, träning, planering och uppföljning av specifika rehabiliteringsinsatser. Du instruerar och handleder både patienten och vårdpersonalen i vardagsrehabilitering. 

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som vill kunna påverka den enskildes vardag till det bättre.

För att göra ett gott arbete och trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, beslutsam, självständig, initiativtagande, kunna samarbeta med andra och ha förmåga att entusiasmera andra på ett pedagogiskt sätt.

Du har B-körkort. 

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

Deltid till heltid efter överrenskommelse, minst ett års tid under föräldravikariat. Dagtid, måndag till fredag. 

Sista ansökningsdag är 190222, intervjuer kan pågå under ansökningstiden. 

Läs mer www.leksand.se

Välkommen med din ansökan!

 • Sista ansökningsdatum: 2020-02-22

 • Yrke: Sjukgymnast

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

 • Omfattning: Deltid

 • Kontaktperson: Enhetschef hälso- och sjukvård Teresia Karlsson

 • Kontaktuppgifter: teresia.karlsson@leksand.se, 0247-80456