Lokalvårdare

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

 • Sista ansökningsdatum: 2022-02-28

 • Yrke: Lokalvårdare

 • Anställningsform: Vikariat

 • Omfattning: Timanställning

 • Kontakt:

  Enhetschef Rifat Seferovic

  rifat.seferovic@leksand.se, 024780939

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Tycker du om städning och vill arbeta i grupp? Då kan det vara dig vi söker. Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare till lokalvårdsenheten!

Arbetsuppgifter

Du arbetar med att utföra lokalvård i kommunala verksamheter. Följa arbetsschema för verksamheten och regelbundet utföra underhållsarbeten i form av golvvård. Arbeta med olika städmaskiner. Stötta och hjälpa arbetskamrater vid behov.

Tillsammans med övriga i arbetslaget är du med och skapar en verksamhet som präglas av god service och utveckling

Din profil

Du har en god samarbetsförmåga. flexibel och strukturerad, med förmåga att planera och utföra arbetet självständigt men också i grupp. Du har gärna någon typ av städutbildning eller erfarenhet inom lokalvård.

Tjänsten som lokalvårdare innebär mycket kontakt med gäster och besökare vilket ställer krav på social kompetens. Vidare är du serviceinriktad, har ett bra bemötande, är hjälpsam och har en god pedagogisk förmåga. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du har grundläggande IT och datakunskaper, för att kunna möta upp framtidens digitalisering.

Om arbetsplatsen

Sektor Verksamhetsstöd och service består av åtta avdelningar med ca 140 medarbetare. Sektorns uppdrag är att hjälpa och stödja kärnverksamheterna genom att leverera professionell service, specialistkunskap och verktyg utifrån ett helhetsperspektiv. Vi ska också höja medborgarnas och besökarnas livskvalitet där deras behov står i fokus genom kultur- och fritidsutbudets tillgänglighet, kunskap och professionalitet.

Lokalvårdsenheten städar kommunens lokaler så att de ska vara trevliga och hälsosamma att vara i. Vi städar drygt 60 tusen kvadratmeter och genom det arbetet minskar slitaget på kommunens fastigheter.

På lokalvårdsenheten arbetar det 42 personer. Vi tillhandahåller professionell service, specialistkunskap och verktyg utifrån ett helhetsperspektiv. Vi måste också, var och en, arbeta i enlighet med kärnvärdena helhetssyn, kundperspektiv och professionalitet.

Lokalvårdsenheten  uppdrag är att:

 • Med professionellt arbete, service och positivt bemötande medverka till att skapa fräscha och hälsosamma lokaler för verksamheterna.
 • Utföra lokalvård med miljövänliga och moderna städmetoder av utbildad personal.
 • Regelbundet utföra golvvård för att minska underhållskostnaderna i fastigheterna.
 • Erbjuda extra städning, t.ex. flyttstädning, storstädning utöver överenskommelse.
 • Ge välgrundad och relevant rådgivning.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

2022-02-28

Tillsättning sker löpande 

Läs mer www.leksand.se

Välkommen med din ansökan!

 • Sista ansökningsdatum: 2022-02-28

 • Yrke: Lokalvårdare

 • Anställningsform: Vikariat

 • Omfattning: Timanställning

 • Kontakt:

  Enhetschef Rifat Seferovic

  rifat.seferovic@leksand.se, 024780939