Musiklärare till Kulturskolan (60 %)

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Bild för annonsen Musiklärare till Kulturskolan (60 %)
 • Sista ansökningsdatum: 2022-06-26

 • Yrke: Musiklärare

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Deltid

 • Kontakt:

  Rektor Kulturskolan Per Westblom

  per.westblom@leksand.se, 0247-803 43

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Kulturskolan i Leksands kommun behöver förstärka verksamheten med en musiklärare på 60 %. 

Är du en fena på att sjunga, spela saxofon, klarinett och piano? Har du erfarenhet av musikundervisning av barn och unga -  individuellt och i grupp? Då kan du vara den vi söker! 

Dina arbetsuppgifter

Som musiklärare hos oss kommer du att undervisa våra elever i ämneskurserna saxofon, klarinett, piano och sång - enskilt och i grupp. Arbetet innebär att du självständigt planerar, genomför samt utvärderar undervisningen. Du driver projekt från idé till genomförande och i nära samarbete med dina kollegor organiserar du och deltar aktivt i kulturskolans verksamhet. 

Dina musiklektioner är schemalagda vardagar under vår- och höstterminen, då tjänsten är en ferietjänst - vilket innebär att du har lediga lov (jullov, sportlov, påsklov, sommarlov och höstlov). 

Arbetstiderna varierar utifrån kulturskolans aktiviteter. Kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Om arbetsplatsen

Läs mer om kulturskolan Leksands kommun genom att klicka här.

Din profil

Vi vill att du har examen från musikhögskola eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt, med fokus på ovan angivna  ämneskurser. Erfarenhet från undervisning av barn och unga på kulturskola, individuellt och i grupp är meriterande likväl som vana att hantera digitala arbetsverktyg som dator, läsplatta och mobiltelefon. B-körkort är ett krav.

Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har god förståelse för hur barn och unga tar till sig kunskap och anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du trivs med att arbeta med andra och ser möjligheter där andra ser problem. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Du behöver visa upp ett utdrag utan anmärkning från belastningsregistret för att få arbeta inom kulturskolan, se Polisens hemsida.

Sista ansökningsdatum

Sista ansökningsdag 2022-06-26.

Tillträde 2022-08-01.

Läs mer på www.leksand.se och följ oss på sociala medier.

Välkommen med din ansökan!

 • Sista ansökningsdatum: 2022-06-26

 • Yrke: Musiklärare

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Deltid

 • Kontakt:

  Rektor Kulturskolan Per Westblom

  per.westblom@leksand.se, 0247-803 43