Nu slår vi snart upp dörrarna för vårt nya särskilda boende.

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Lyckavägens särskilda boende söker nu omvårdnadspersonal

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu undersköterskor och vårdbiträden på deltid och heltid.

Som omvårdnadspersonal på särskilt boende arbetar du tillsammans med sjuksköterskor, rehabpersonal och enhetschef i team för att göra den boendes tillvaro meningsfull och stimulerande. Arbetet utgår från den boendes individuella fysiska-, psykiska- och sociala behov. Teamet arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt.

Dina arbetsuppgifter som omvårdnadspersonal består exempelvis av att upprätta individuella genomförandeplaner, hjälp med personlig omvårdnad, assistans vid måltider, social samvaro, hjälp med förflyttning, dokumentation och genomföra aktiviteter. Allt utifrån individens behov.

Om arbetsplatsen

December 2021 öppnar vi upp Lyckavägens särskilda boende.

Lyckavägens särskilda boende har sex avdelningar, varav två med inriktning mot demens. Boendets fokus syftar till att alla boende ska få en meningsfull vardag, där boende bibehåller sina förmågor och stärks i att kunna rehabiliteras i sin vardag.

Att arbeta som omvårdnadspersonal på särskilt boende i Leksands kommun innebär att arbeta i team för att tillsammans kunna bidra till en god omvårdnad och en helhetssyn kring våra boende.

Särskilt boende vänder sig till äldre som inte längre kan bo kvar hemma på grund av ett ökat vård- och omsorgsbehov. Boendet är bemannat dygnet runt där omvårdnadspersonal arbetar för att stödja och hjälpa de äldre i sin vardag. Arbetet utgår från den äldres fysiska, psykiska samt sociala behov.

Din profil

Vi förväntar oss att du är en lyhörd person med ett stort intresse för att möta människor i olika livssituationer med respekt och en förmåga att se till deras bästa efter varje individs enskilda förmågor. Du behöver ha en empatisk förmåga och ett bra förhållningssätt gentemot dem du möter samt vara flexibel och kunna anpassa dig efter olika förutsättningar. Vi ser även att du tar ansvar, kan hantera stressiga situationer samt har en personlig mognad. Kunskaper och erfarenheter inom demensvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Om anställning blir aktuell är du skyldig att uppvisa utdrag ur belastningsregistret

Sista ansökningsdatum

Sista ansökningsdatum 211201

Intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Tillträde december 2021.

Läs mer www.leksand.se

Välkommen med din ansökan!