Rektor för förskola

Skriv ut

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

måndag 8.00–12.00, 13.00–16.30
tisdag 8.00–12.00, 13.00–16.30
onsdag 8.00–12.00, 13.00–16.30
torsdag 8.00–12.00, 13.00–16.30
fredag 8.00–12.00, 13.00–15.00
lördag Stängt
söndag Stängt
Bild för annonsen Rektor för förskola
 • Sista ansökningsdatum: 2020-02-28

 • Yrke: Rektor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Heltid

 • Kontaktperson: TF Avdelningschef förskolan Maria Granath-Nilsén

 • Kontaktuppgifter: maria.granath@leksand.se, TF Avdelningschef förskolan 0247-80567

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Dina arbetsuppgifter

Som rektor är du ansvarig för och leder det pedagogiska utvecklingsarbetet i förskolan. Du är en tydlig ledare och beredd att arbeta mot kommunens vision och uppsatta mål tillsammans med medarbetarna. Du ansvarar för det systematiska kvalitets- och utvecklingsarbetet och har eget budgetansvar.

Din profil

Vi söker dig, som tillsammans i en sammanhållen ledningsgrupp, rektorer och avdelningschef, vill ingå i ett driftigt och engagerat team för att utveckla en likvärdig förskola. Vi arbetar aktivt med läroplanen i fokus. Du uppskattar att arbeta med kreativ och engagerad personal där din tydlighet, lyhördhet och flexibilitet är mycket viktig. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du har en pedagogisk högskoleexamen och erfarenhet av pedagogiskt arbete och gärna erfarenhet av arbete i förskolan. Det är meriterande om du påbörjat eller genomgått den statliga rektorsutbildningen eller motsvarande ledarutbildning. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument samt övrig relevant lagstiftning.

Du har ett starkt engagemang i den pedagogiska verksamheten. Du är en tydlig ledare med intresse av att arbeta med att utveckla verksamhetens kvaliteter när det gäller att möta barn i behov av stöd. Du skapar goda relationer, har integritet och gott omdöme. Självklart har du barns lärande, utveckling och delaktighet som ledstjärna.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Vi är partnerförskola till Högskolan Dalarna och tar emot studenter från förskollärarutbildningen.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

2020-02-28

Tillsättning sker 2020-06-01 eller efter överenskommelse.

Läs mer www.leksand.se

Välkommen med din ansökan!

 • Sista ansökningsdatum: 2020-02-28

 • Yrke: Rektor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Heltid

 • Kontaktperson: TF Avdelningschef förskolan Maria Granath-Nilsén

 • Kontaktuppgifter: maria.granath@leksand.se, TF Avdelningschef förskolan 0247-80567