SFI - SVA lärare

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

  • Sista ansökningsdatum: 2021-12-10

  • Yrke: Vuxenutbildning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Omfattning: Heltid

  • Kontakt:

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Lärare SFI och SVA

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som på ett professionellt sätt och utifrån elevers olika förutsättningar kan  skapa förutsättningar för eleverna att lära sig svenska. Du ska tillsmamans med arbetslaget planera, genomföra och utveckla undervisningen i SFI och SVA. Tjänsten omfattar såväl undervisningen i grupp och enskilt stöd, för att främja elevers inlärning och måluppfyllelse.  Du ska kontinuerligt återkoppla elevers studieprogression och delta i den gemensamma planeringen och utvärderingen av verksamheten. I ditt arbete ingår att möte och undervisa elever med varierande studiebakgrund.  Tjänsten är en kombinations tjänst och innefattar undervisning både inom SFI men också SVA grundläggande. Tjänsten är en projektanställning tom. 220930 utifrån att erfodliga beslut fattas. 

Om arbetsplatsen 

Vuxenutbildningen är inne i en expansiv fas och har under de senaste åren vuxit. Vuxenutbildningen i Leksand-Rättvik har en gemensam nämnd och organisation för vuxenutbildningen i våra två kommuner. Leksands kommun är värdkommun.

Vuxenutbildningen har två olika skolformer; komvux och komvux som särskild utbildning på grundläggande och gymnasialnivå.

Inom komvux, ryms  kommunal vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial niv¨Inom den grundläggande ryms även SFI- utbildning i  svenska för invandrare.  Vi kan också erbjuda olika Yrkesutbildningar, både reguljära, distans och lärling.  Inom skolformen särskild utbildning på grundläggande och gymnasialnivå- finns elever som har ett särskilt behov av utbildning och undervisningsformer.

Uppdraget inom bägge skolformerna är att ge vuxna en utbildning som stärker den enskilde individen och möjliggör ett aktivt deltagande i samhälle och yrkesliv.

Din profil

Vi söker en behörig lärare med 30-90 hp SVA, som vill arbeta med vuxna, motiverade elever.

Vi söker dig som har en öppen och flexibel inställning. Du har en god samarbetsförmåga och tar en aktiv del i arbetslaget. Du har ett starkt engagemang för dina elever och är beredd att pröva olika vägar för att främja deras språkinlärning. Grundläggande IT-kompetens och en förtrogenhet med att använda digitala lärverktyg är meriterande. Personlig lämplighet är av stor vikt för denna tjänst.

Vi är övertygade om att olikheter berikar och strävar därför efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum


Sista ansökningsdatum: 211130

Tillsättning sker efter överenskommelse.

Vi rekryterar löpande så det är bra om du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Läs mer på www.leksand.se och följ oss på sociala medier.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:
Cecilia Falk
Biträdande rektor

cecilia.falk@leksand.se
0247-80310

  • Sista ansökningsdatum: 2021-12-10

  • Yrke: Vuxenutbildning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Omfattning: Heltid

  • Kontakt: