Sjuksköterska till hemsjukvården/mobila teamet

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Öppnar måndag 08.00

Öppettider kundtjänst

måndag 8.00–12.00, 13.00–15.30
tisdag 8.00–12.00, 13.00–15.30
onsdag 8.00–12.00, 13.00–15.30
torsdag 8.00–12.00, 13.00–15.30
fredag 8.00–12.00, 13.00–15.00
lördag Stängt
söndag Stängt
  • Sista ansökningsdatum: 2022-06-05

  • Yrke: Sjuksköterskeyrken

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Omfattning: Heltid

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Dina arbetsuppgifter

Inom hemsjukvården är vi på väg in i ett spännande arbete kring den nya reformen Nära Vård. Vi har relativt nyligen startat upp ett mobilt team tillsamans med vårdcentralen. Vi har som mål att vara en attraktiv arbetsgivare som utvecklar, motiverar och behåller våra medarbetare och vi behöver Dig som tycker att det här uppdraget vore spännande att vara med på. Söker du en ny och spännande utmaning? Är du både nytänkande, driven och strukturerad? Då är det kanske dig vi söker! 

Som sjuksköterska i Leksands kommun har du stora möjligheter att påverka och utforma vårt arbetssätt mot ordinärt boende, hemtjänst och vårdcentral! Arbetet kommer vara varierande och stimulerar till individuell utveckling på flera plan. Vi kommer även att satsa på utbildning till, och ha ett nära samarbete med, hemtjänstens personal och enhetschefer. 

Vi söker en till kollega till gänget! Ditt arbete består av bedömning, planering och uppföljning av Hälso-och sjukvårdsinsatser samt omvårdnadsåtgärder. Du kommer handleda vårdpersonalen i omvårdnadsåtgärder och arbeta nära enhetschef, arbetsterapeut och fysioterapeut mot ordinärt boende. 

Vårt dokumentationssystem är Lifecare/Procapita. 

Om arbetsplatsen

På vår Hälso- sjukvård- och rehabiliteringsenheten (HSR) arbetar distriktsköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och en rehabassistent. Vi har en demenssjuksköterska och en LSS sjuksköterska. Vi samverkar med varandra, patienter, närstående, enhetschefer och vårdpersonal på särskilt boende, inom ordinärt boende samt på gruppbostäder. Vi alla är en gemensam arbetsgrupp! 

Din profil

Vi söker en sjuksköterska, gärna med passande vidareutbildning. Du har erfarenhet av att arbeta med hemsjukvård eller ett intresse för att testa det. Du gillar
att utveckla och förbättra. För att trivas i vårt arbetslag bör du vara en person som är flexibel, kommunikativ och positiv. Du är ansvarsfull, har ett stort engagemang och arbetar för en god och patientsäker vård. Du gillar att samarbeta med övriga teamet och bidrar till en god arbetsmiljö. Du ska vara ansvarstagande och självständig i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift. Tjänsten är heltid, dagtid vardagar och var 6:e helg. Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare.

Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustade för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande. På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Sista ansökningsdatum

Vänligen bifoga personligt brev och CV till din ansökan. Din ansökan vill vi ha senast 220605. 

Tillsättning sker efter överenskommelse. Vi tillämpar individuelllönesättning. Du har B-körkort, manuell. 

Om anställning blir aktuell är du skyldig att uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer www.leksand.se

Välkommen med din ansökan!

  • Sista ansökningsdatum: 2022-06-05

  • Yrke: Sjuksköterskeyrken

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Omfattning: Heltid