Sjuksköterska till Leksand i sommar!

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

  • Sista ansökningsdatum: 2023-04-30

  • Yrke: Sjuksköterska inom äldrevård

  • Anställningsform: Sommarjobb

  • Omfattning: Heltid

Vill du ha ett jobb där dina insatser gör skillnad? Skräddarsy ditt sommarjobb om du vill spendera sommren i Leksand. Vi söker dig som vill arbeta omkring heltid inom hemsjukvård eller mot särskilda boenden. Vid uppdragets slut finns möjlighet till förlängning. 

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunen. Arbete består av bedömning, planering och uppföljning av hälso-och sjukvårdsinsatser samt omvårdnadsåtgärder. Du kommer att handleda vårdpersonal i omvårdnadsåtgärder.

Önskvärt är att Du arbetar var sjätte helg, några kvällar men mestadels dagtid vardag. Men detta går att diskutera. 

Om arbetsplatsen

På Hälso-, sjukvård- och rehabiliteringsenheten (HSR) arbetar distriktsköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vi samverkar med varandra, patienterna och vårdpersonalen på särskilt boende, inom ordinärt boende samt på gruppbostäder. Som resurs/pool hos oss får du verkligen nyttja bredden på dina kunskaper då du kommer att få arbeta över hela vår verksamhet.

Din profil

Du är legitimerad sjuksköterska. I denna tjänst värdesätter vi att du är trygg i din yrkesroll, ditt ledarskap och din erfarenhet. Du är ansvarstagande och självständig i ditt arbete och kan arbeta i team på ett strukturerat sätt. Du har en positiv attityd, är flexibel och serviceinriktad med god samarbetsförmåga och stort engagemang för ditt arbete. Du kommer att ingå i en stabil, samarbetsorienterad och omtänksam arbetsgrupp. Stor vikt läggs på personlig mognad, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Vi hoppas att du vill bidra med din kompetens ovh utvecklas tillsammans med oss!

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Sista ansökningsdatum

Vänligen bifoga personligt brev och CV till din ansökan. Vi tar emot din ansökan fram till sista april 

Tillsättning sker efter överenskommelse.

Läs mer www.leksand.se

Välkommen med din ansökan!

  • Sista ansökningsdatum: 2023-04-30

  • Yrke: Sjuksköterska inom äldrevård

  • Anställningsform: Sommarjobb

  • Omfattning: Heltid