Speciallärare till Ullvi skola

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Öppnar måndag 08.00

Öppettider kundtjänst

måndag 8.00–12.00, 13.00–15.30
tisdag 8.00–12.00, 13.00–15.30
onsdag 8.00–12.00, 13.00–15.30
torsdag 8.00–12.00, 13.00–15.30
fredag 8.00–12.00, 13.00–15.00
lördag Stängt
söndag Stängt
Bild för annonsen Speciallärare till Ullvi skola
 • Sista ansökningsdatum: 2022-05-27

 • Yrke: Specialpedagog

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Deltid

 • Kontakt:

  rektor Anna Witasp

  anna.witasp@leksand.se, 0247-80069

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Vill du vara med på vår resa att fortsätta att utveckla vår stödjande och tillgängliga lärmiljö? Välkommen till oss på Ullvi skola. Här lever vi efter devisen att elever gör rätt om de kan och inte om de vill. 

Dina arbetsuppgifter

Du ser positivt på att arbeta med elever i klass och samarbeteta med klasslärare och ämneslärare. Stor del av tjänsten består i att stötta elever på individnivå, genom insatsen extra anpassningar och särskilt stöd. 

Som speciallärare arbetar du med förebyggande och stödjande insatser på individ-, grupp- och organsiationsnivå. En viss del av din tjänst ingår att ge råd och stöd till elever, föräldrar och pedagoger samt delta i och leda svåra samtal. Du har en viktig roll i skolans utveckling tillsammans i vårt elevhälsoteams. Du genomför pedagogiska utredningar, observerar elevers behov och arbetar med utveckling av den stödjande och tillgängliga lärmiljön. Du kommer att var en länk mellan det operativa arbetet i klassrummen/fritidshemmet och den beslutande rektorsnivån. 

Du ingår i skolans elevhälsoteam med rektor, kurator, skolsköterska och psykolog. 

Om arbetsplatsen

Ullvi skola F-6, är en byskola som ligger i byn Ullvi. Skolan ligger fint med utsikt mot älven och omgiven av åkermark. På skolan går det ca 90 elever och i vårt fritidshem har vi ca 55 inskrivna elever. På Ullvi skola möts alla av omtanke och respekt. Skolan präglas av trygghet, kamratskap, engagemang, kreativitet och kunskapsglädje. 

Rektorsområdet består av Ullvi skola och Tällbergs skola F-6. Lärarna ses regelbundet för kollegiala träffar och pedagogiska dialoger utifrån vårat systematiska kvalitetsarbete. 

Samarbetet inom rektorsområde sker regelbundet genom pedagogiska träffar på våra tisdagskonferenser samt med övriga pedagoger i kommunen. Som speciallärare kommer du att ingå i ett kommungemensamt nätverk för specialpedagoger och speciallärare. 

Din profil

Vi söker dig som är utbildad speciallärare. Du har goda kunskaper kring läsinlärning och har en lärarlegitimation i ämnet svenska för grundskolan. Meritierande om du har erfarenhet som lärare i grundskolans tidiga åldrar. 

Du har god taktkänsla och möter dina kollegor, elever och vårdnadshavare med omtanke och ett låg affektivt bemötande. 

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

22/5 

Tillsättning sker efter överenskommelse men senast till skolstarten i augusti 2022.

För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lagen om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister

Läs mer www.leksand.se

Välkommen med din ansökan!

 • Sista ansökningsdatum: 2022-05-27

 • Yrke: Specialpedagog

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Deltid

 • Kontakt:

  rektor Anna Witasp

  anna.witasp@leksand.se, 0247-80069