Undersköterska Demens

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

  • Sista ansökningsdatum: 2022-07-17

  • Yrke: Undersköterska hemtjänst

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Omfattning: Heltid

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska ger du omvårdnad och socialomsorg med utgångspunkt från kundens behov. Ditt arbete präglas av ansvar, samspel och strävan efter att ge bästa möjliga omvårdnad.Som undersköterska hos oss värnar du om våra kunders självbestämmande, integritet och delaktighet, så att den enskilde får känna välbefinnande

Du kan förvänta dig varierande arbetsuppgifter; hjälpa till med måltider, på- och avklädning, förflyttning, personlig hyigen, ledsagning, promenader och att få känna trygghet och bryta isoleringen. Serviceinsatser är tvätt, renbäddning, inköp och städ. Att dokumentera är också en viktig del av det dagliga arbetet.

Om arbetsplatsen

Hemtjänsten hjälper många olika människor, för att de ska klara av sin vardag i hemmet. Det är ett omväxlande och spännande arbete med många olika möten med vårdtagare och anhöriga. Hemtjänstens mål är att göra det möjligt för den enskilde att kunna bo kvar i sitt hem.

Arbetsuppgifterna sker tillsammans med övriga kollegor och påbörjas och avslutas i Hemtjänstens grupplokal på Limsjögården.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med examen från vård och omsorgsprogramet eller motsvarande relevant utbildning, det är meriterande om du har någon demensutbildning.

Vi har höga kvalitets krav på våra verksamheter och ser därför att du har god dokumentationsförmåga. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande om du har goda datakunskaper och van att arbeta med digitalaarbetsverktyg som mobil, dator eller läsplatta.

Du är initiativrik och lyhörd för våra kunders behovoch känner en självklar respekt för andra människor. Du har lätt att samarbeta med såväl kunder, kollegor, anhöriga samt övrig personal. Vi er även att du tar ansvar, är flexibel och kan hantera stressiga situatoner.

Då arbetet som undersköterska kan vara fysiskt krävande är det viktigt att du har god rörlighet och en god grundfysik.

B- körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum 220717

Tillsättning sker efter överenskommelse.

Vid frågor kontakta

Enhetschef Marie-Louise Jonsson

marie-louise.jonsson@leksand.se 0247-80680

Enhetschef Therese Göras

therese.goras@leksand.se 0247-80542

.

Läs mer på www.leksand.se och följ oss på sociala medier.

Välkommen med din ansökan!

  • Sista ansökningsdatum: 2022-07-17

  • Yrke: Undersköterska hemtjänst

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Omfattning: Heltid