Undersköterska Lyckavägens särskilda boende

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Bild för annonsen Undersköterska Lyckavägens särskilda boende
 • Sista ansökningsdatum: 2022-08-28

 • Yrke: Undersköterska

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Heltid

 • Kontakt:

  tf. Enhetschef Anna Knutsson

  anna.knutsson@leksand.se, 0247-80470

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

I vacker miljö i byn Tibble, två kilomter utanför centrala Leksand, ligger kommunens nybyggda särskilda boende Lyckavägen. Boendet stod inflyttningsklart i december 2021.

Under hösten 2022 kommer vi öppna upp två nya enheter och vi behöver därför utöka personalstyrkan. 

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är att ge personlig omvårdnad, som till exempel att hjälpa till med personlig hygien, förflyttning, på och avklädning, hjälp vid måltider och tvätt.

Som omvårdnadspersonal på särskilt boende arbetar du tillsammans med kollegor, där ni tillsammans arbetar för att ge de äldre en god omvårdnad utifrån individuella behov. Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra den boendes tillvaro meningsfull och stimulerande.

Om arbetsplatsen

Särskilt boende vänder sig till äldre som inte längre kan bo kvar hemma på grund av ett ökat vård- och omsorgsbehov. På boendet arbetar omvårdnadspersonal dygnet runt för att hjälpa de äldre. Arbetet utgår från individens fysiska, psykiska samt sociala behov.

Din profil

Vi förväntar oss att du är en lyhörd människa med ett stort intresse för att möta människor i olika livssituationer med respekt och en förmåga att se till deras bästa efter varje individs enskilda förmågor. Du behöver ha en empatisk förmåga och ett bra förhållningssätt gentemot dem du möter samt vara flexibel och kunna anpassa dig efter olika förutsättningar. Vi ser även att du tar ansvar, kan hantera stressiga situationer samt har en personlig mognad.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Om anställning blir aktuell är du skyldig att uppvisa utdrag ur belastningsregistret

Sista ansökningsdatum

Sista ansökningsdatum är 220828

Intervjuer kommer att ske fortlöpnade och tillsättning sker efter överenskommelse.

Läs mer www.leksand.se

Välkommen med din ansökan!

 • Sista ansökningsdatum: 2022-08-28

 • Yrke: Undersköterska

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Heltid

 • Kontakt:

  tf. Enhetschef Anna Knutsson

  anna.knutsson@leksand.se, 0247-80470