Undersköterska Solhems särskilda boende

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

 • Sista ansökningsdatum: 2023-03-31

 • Yrke: Undersköterska

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Deltid

 • Kontakt:

  Enhetschef särskilt boende Patrik Sjödahl

  patrik.sjodahl@leksand.se, 0247-805 85

Vår värdegrund 

Vår vision

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är att ge personlig omvårdnad, som till exempel att hjälpa till vid  personlig hygien, förflyttning, på och avklädning, hjälp vid måltider och tvätt.

Som omvårdnadspersonal på särskilt boende arbetar du tillsammans med kollegor, där ni tillsammans arbetar för att ge de äldre en god omvårdnad utifrån individuella behov. Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra den boendes tillvaro meningsfull och stimulerande.

Om arbetsplatsen

Solhem en plats som lyser upp våra boendes vardag där du gör skillnad varje dag

Solhem är ett särskilt boende som vänder sig till äldre som inte längre kan bo kvar hemma på grund av ett ökat vård- och omsorgsbehov. På Solhem arbetar våra medarbetare dygnet runt, för att hjälpa de äldre. Vi arbetar utifrån från individens fysiska, psykiska samt sociala behov.

Som omvårdnadspersonal arbetar du tillsammans med ett härligt team av goda kollegor, där ni tillsammans arbetar för att ge de äldre en god omvårdnad utifrån individers behov. Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra den boendes tillvaro meningsfull och stimulerande.

Behov:

- Fast anställd personal

- Timvikarie

Din profil

Vi söker dig som är undersköterska, vårdbiträde men även du som ser sin medmänniska och vill göra skillnad i vård av äldre är meriterande. Du besitter god samarbetsförmåga och social kompetens. Som person är du lyhörd, flexibel och stresstålig. Du kan utföra arbete på uppdrag av andra. 

Vi använder dator och telefon som arbetshjälpmedel vilket gör att du behöver ha kunskaper för att hantera dessa i ditt dagliga arbete. Du ska kunna uttrycka dig mycket väl i svenska språket både tal och skrift.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande liksom arbetslivserfarenhet i övrigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillträde enligt överenskommelse.

 • Sista ansökningsdatum: 2023-03-31

 • Yrke: Undersköterska

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Deltid

 • Kontakt:

  Enhetschef särskilt boende Patrik Sjödahl

  patrik.sjodahl@leksand.se, 0247-805 85