Undersköterska till Edshultsgården

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Bild för annonsen Undersköterska till Edshultsgården
 • Sista ansökningsdatum: 2022-01-30

 • Yrke: Undersköterska

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Deltid

 • Kontakt:

  Enhetschef Adrienne Sirks Domeij

  adrienne.sirks-domeij@leksand.se, 0247-80 344

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Till vårt demensboende Edshultsgården söker vi nu fyra undersköterskor på deltid.

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska på Edshultsgården ger du omvårdnad och social omsorg med utgångspunkt från de boendes behov. Ditt arbete präglas av ansvar, samspel och strävan efter att ge bästa möjliga omvårdnad. Som undersköterska hos oss värnar du om våra boendes självbestämmande, integritet och delaktighet, så att den boende kan känna välbefinnande.

Du kan förvänta dig varierande arbetsuppgifter; hjälpa till med måltider, på- och avklädning, förflyttning, personlig hygien, ledsagning, promenader och att få känna trygghet och att bryta isolering. Serviceinsatser är tvätt, renbäddning, inköp och städ. Att dokumentera den omsorg och omvårdnad du ger, är en viktig del av det dagliga arbetet.

I uppdraget ingår även att på delegering utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Om arbetsplatsen

Särskilt boende finns för äldre kommuninvånare som inte längre kan bo kvar hemma på grund av ett ökat vård- och omsorgsbehov. På boendet arbetar omvårdnadspersonal dygnet runt för att hjälpa de äldre. Arbetet utgår från boendes fysiska, psykiska samt sociala behov.

Edshultsgården har nio avdelningar med upp till nio boende per avdelning. Omvårdnadspersonalen arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande, som kräver tålamod och förståelse för de boendes vardag.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, studerar på omvårdnadsprogrammet eller har utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet från arbete på särskilt boende är meriterande likväl som kunskap och/eller erfarenhet av att arbeta med demenssjuka.

Vi har höga kvalitetskrav på våra verksamheter och vi ser därför att du har god dokumentationsförmåga. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har goda datakunskaper och är van att hantera digitala arbetsverktyg som mobil, dator eller läsplatta.

Du är initiativrik och lyhörd för boendes behov och känner en självklar respekt för andra människor. Du har lätt att samarbeta med såväl boende, anhöriga, kollegor samt övrig personal.  Vi ser även att du tar ansvar, är flexibel och kan hantera stressiga situationer. 

Då arbetet som undersköterska kan vara fysiskt krävande är det viktigt att du har god rörlighet och en god grundfysik. 

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och  personligt brev.

Om anställning blir aktuell är du skyldig att uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdatum

Sista ansökningsdag är 2022-01-30.

Tillsättning sker löpande under rekryteringsperioden samt efter överenskommelse.

Läs mer www.leksand.se

Välkommen med din ansökan!

 • Sista ansökningsdatum: 2022-01-30

 • Yrke: Undersköterska

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

 • Omfattning: Deltid

 • Kontakt:

  Enhetschef Adrienne Sirks Domeij

  adrienne.sirks-domeij@leksand.se, 0247-80 344