Undersköterskor NATT till nyöppnade Lyckavägens särskilda boende

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Är du undersköterska och vill arbeta på ett nybyggt särskilt boende i en vacker miljö i byn Tibble. Två kilometer utanför centrala Leksand, ligger kommunens nybyggda särskilda boende Lyckavägen, som öppnades i december 2021. Nybyggnationen är en tillbyggnad till det gamla boendet, där den åttonde och sista enheten nu är redo att öppnas. På varje enheten finns 9 lägenheter som nu är redo för inflyttning. Hela Lyckavägen består av fyra fyglar med modern standard samt flera ytor för social samvaro, såväl inom- som utomhus. 

Dina arbetsuppgifter

Som omvårdnadspersonal på särskilt boende arbetar du tillsammans med kollegor, där ni tillsammans arbetar för att ge de äldre en god omvårdnad utifrån individuella behov. Arbetsuppgifterna är bland annat att ge personlig omvårdnad, som exempel att hjälpa till med personlig hygien, förflyttning, på och avklädning, hjälp vid måltider och tvätt. Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra den boendes tillvaro meningsfull och stimulerande. Vår vision är att teamet är en viktig del för att de som bor här ska få ut det bästa av varje dag.

Tjänsterna vi ska tillsätta är på 68-81%, kväll/natt/helg (viss tjänstgöringsgrad kan ske kvällstid och ingå i schemat).

Om arbetsplatsen

På boendet arbetar omsorgspersonal dygnet runt för att hjälpa de äldre. Arbetet utgår från individens fysiska, psykiska samt sociala behov.

Din profil

Vi förväntar oss att du är en lyhörd person med ett stort intresse för att möta människor i olika livssituationer med respekt och en förmåga att se till deras bästa efter varje individs enskilda förmågor. Du behöver ha en empatisk förmåga och ett bra förhållningssätt genemot dem du möter, samt vara flexibel och kunna anpassa dig efter olika förutsättningar. Vi ser även att du tar ansvar, kan hantera stressiga situationer samt har en personlig mognad.

Som en av våra boende uttrycker sig "Den som söker jobbet ska ha både huvud och hjärta med sig i arbetet".

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

Tjänsterna tillsätts under förutsättningar av att erfoderliga beslut fattas.

Sista ansökningsdatum är 2022-11-30

Tillsättning sker efter överenskommelse.

Vi rekryterar löpande så det är bra om du skickar in din ansökan så fort som möjligt. 

Läs mer på www.leksand.se och följ oss på sociala medier.

Välkommen med din ansökan!