Eldningsförbud

Från och med torsdagen den 8 juni 2023 klockan 12.00 råder det eldningsförbud i Leksands kommun. 
Läs mer om förbudet här.

 

Undersköterskor till Lyckavägens särskilda boende

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Bild för annonsen Undersköterskor till Lyckavägens särskilda boende

Dina arbetsuppgifter

Vi söker undersköterskor till vårt nya fina särskilda boende i Leksand. Du som söker vill vara delaktig i utvecklingen och tillsammans forma vårt arbete, då det är ett nybyggt boende. Som undersköterska jobbar man hos omsorgstagare och hjälper dem utifrån deras individuella behov. I arbetsuppgifterna ingår allt som rör omsorgstagarnas dagliga livsföring. Även dokumentation, delegering från sjuksköterka gällande exempelvis medicinering och rehabilitering är en viktig del av det dagliga arbetsuppgifterna. 

Tillsammans med kollegor arbetar du för att göra de boendes tillvaro meningsfull och stimulerande. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med anhöriga, medverkan i teammöten och samverkan med andra professioner.

Om arbetsplatsen

Som undersköterska på särskilt boende arbetar du tillsammans med kollegor, där ni tillsammans arbetar för att ge de äldre en god omvårdnad utifrån individuella behov. Arbetsuppgifterna är bland annat att ge personlig omvårdnad, som exempel att hjälpa till med personlig hygien, förflyttning, på- och avklädning, hjälp vid måltider och tvätt. Tillsammans med kollegor arbetar du för att göra den boendes tillvaro meningsfull och stimulerande. Vår vision är att teamet är en viktig del för att de som bor på Lyckavägen ska få ut det bästa av varje dag.

Lyckavägen är ett särskilt boende fördelat på åtta avdelningar, med nio lägenheter på vardera avdelning. För oss är det viktigt med ett professionellt förhållningsset som sätter den boende samt anhöriga i fokus. 

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde. Du är en trygg person som har en god förmåga att samarbeta i team, men även förmåga att arbeta självständigt. Söker dig som är flexibel, som kan se våra omsorgstagares behov och som vill vara med och förgylla deras vardag.

Vi använder dator och telefon som arbetshjälpmedel, du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. 

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

Sista ansökningsdatum är 2023-06-11

Tillsättning sker efter överenskommelse.

Vi rekryterar löpande så det är bra om du skickar in din ansökan så fort som möjligt. 

Läs mer på www.leksand.se och följ oss på sociala medier.

Välkommen med din ansökan!