Vikarie kostavdelningen

Skriv ut

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

 • Sista ansökningsdatum: 2025-01-01

 • Yrke: Vikare inom kostavdelningen

 • Anställningsform: Vikariat

 • Omfattning: Timanställning

 • Kontakt:

  Bemanningssamordnare Annelie Linder

  annelie.linder@leksand.se, 0247-80437

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Kommunens kostavdelning lagar näringsriktig och hälsosam mat i en klimatsmart anda. Som vikarie inom kostenheten kan du jobba som både måltidsbiträde och kock.


Måltidsbiträde

Som timvikarie kommer du att arbeta med salladsberedning, för- och-efterarbete i köket som innebär allt från att diska, städa till att förbereda inför nästkommande dag. Du får delta i servering och påfyllnad av mat till våra gäster. Vi söker dig som är utbildad och/eller har erfarenhet av arbete i kök. Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga och initiativförmåga. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo där det krävs att du är både flexibel och uppfinningsrik. Vidare tycker du också om utmaningar och tillsammans med dina kollegor hittar du vägar för att kunna ge det där lilla extra för att maximera måltidsstunden för dina gäster.

Kock

Du kommer att laga mat och eventuellt specialkost, salladsberedning, för- och efterarbete i köket som kan innebära allt från planering, beställningar, matlagning, diskning och städning. Vi söker dig som är utbildad och/eller har erfarenhet av arbete i kök som kock. Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga och initiativförmåga. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo där det krävs att du är både flexibel och uppfinningsrik. Vidare tycker du också om utmaningar och tillsammans med dina kollegor hittar du vägar för att kunna ge det där lilla extra för att maximera måltidsstunden för dina gäster.

Din intresseanmälan

För att din intresseanmälan ska vara fullständig behöver du ha beställt hem ett belastningsregister. Belastningsregister beställer du direkt på polisens hemsida.
När vi har tagit emot och behandlat din intresseanmälan, kontaktar vi dig när behov finns.


Välkommen med din ansökan!

 • Sista ansökningsdatum: 2025-01-01

 • Yrke: Vikare inom kostavdelningen

 • Anställningsform: Vikariat

 • Omfattning: Timanställning

 • Kontakt:

  Bemanningssamordnare Annelie Linder

  annelie.linder@leksand.se, 0247-80437