Vikarierande planarkitekter

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Bild för annonsen Vikarierande planarkitekter
 • Sista ansökningsdatum: 2023-03-31

 • Yrke: Planarkitekt

 • Anställningsform: Vikariat

 • Omfattning: Heltid

 • Kontakt:

  Plan- och kartchef Malin Bengtsson

  malin.bengtsson@leksand.se

Vi söker nu två vikarierande planarkitekter till vår plan- och kartavdelning.
Är du en kreativ och engagerad planarkitekt som vill arbeta med detaljer såväl som helheten i spännande stads- och samhällsutvecklingsprojekt och vara med i förverkligandet av framtidens Leksand, kan det här vara jobbet för dig! . 

Dina arbetsuppgifter

Som planarkitekt i Leksand ansvarar du för och driver egna planuppdrag genom hela planprocessen från vision till färdigt planförslag och kommer arbeta med många spännande och utmanande uppgifter. Du kommer i huvudsak att arbeta med detaljplanering men även frågor som rör kommunens översiktliga planering. 

Du är en viktig del av samhällsutvecklingen i Leksands kommun och arbetar i nära samarbete med dina kollegor inom detalj- och översiktsplanering, mark- och exploatering, stadsutveckling mm. Externa kontakter med såväl allmänhet, exploatörer som politiker är en del av din vardag.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning till augusti 2024, med möjlighet till förlängning och omfattar 100 %. Tillträde för tjänsten är enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Om arbetsplatsen

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Genom progressiv samhällsplanering bidrar sektor samhällsutveckling till att skapa en attraktiv kommun där både yngre och äldre har goda levnadsförutsättningar med tillgång till goda livs- och boendemiljöer samt rikt och aktivt kultur, idrotts – och friluftsliv. Våra verksamheter bygger på professionalitet, kvalitet, omtanke och engagemang.

Sektorn består av sju avdelningar; plan- och karta, strategisk planering, näringsliv, myndighet, tillväxt, kultur samt fritid och totalt är vi ca 75 anställda. 
Inom plan- och kartavdelningen är vi 8 medarbetare samt chef som arbetar teambaserat kring våra uppdrag.

Din profil

Vi söker dig som är drivande och engagerad, arbetar strukturerat och lösningsfokuserat samt trivs med att arbeta i team. Ditt relationsskapande förhållningssätt är en viktig förutsättning för att skapa goda resultat och ett bra samarbete. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper inom gällande lagstiftning. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete där du både får möjlighet till stort eget ansvar och till ett gott samarbete med dina kollegor.

Du har examen som planeringsarkitekt, landskapsarkitekt, samhällsplanerare eller motsvarande med inriktning mot fysisk planering och gärna några års erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är en förutsättning för tjänsten.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

Sista ansökningsdag 31 mars  2023. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstidens gång och tjänsten kan tillsättas tidigare, så vänta inte med din ansökan. 

Tillsättning sker enligt överenskommelse.  

Läs mer på www.leksand.se och följ oss på sociala medier.

Välkommen med din ansökan!

 • Sista ansökningsdatum: 2023-03-31

 • Yrke: Planarkitekt

 • Anställningsform: Vikariat

 • Omfattning: Heltid

 • Kontakt:

  Plan- och kartchef Malin Bengtsson

  malin.bengtsson@leksand.se