Undersköterska till Hemtjänsten

Skriv ut

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

måndag 8.00–15.30
tisdag 8.00–15.30
onsdag 8.00–15.30
torsdag 8.00–15.30
fredag 8.00–15.00
lördag Stängt
söndag Stängt
Bild för annonsen Undersköterska till Hemtjänsten
  • Sista ansökningsdatum: 2019-08-31

  • Yrke: Undersköterska

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Omfattning: Deltid

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

Är du undersköterska och trivs med att arbeta med andra människor, skapa möten och meningsfullhet så är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska ger du omvårdnad och social omsorg med utgångspunkt från kundens behov. Ditt arbete präglas av ansvar, samspel och strävan efter att ge bästa möjliga omvårdnad. Som undersköterska hos oss värnar du om kundens självbestämmande, integritet och delaktighet så att den enskilda får känna välbefinnande.

Du kan förvänta dig varierande arbetsuppgifter från stort till smått som kan vara att hjälpa till med måltider, på och av klädning, förflyttning, personlig hygien, ledsagning och promenader, att känna trygghet och att bryta isolering. Serviceinsatser är tvätt, renbädd, inköp och städ.
Att dokumentera är också en viktig del av det dagliga arbetet. I uppdraget ingår även att på delegering utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Just nu söker vi medarbetare både till sommaren och för tillsvidareanställning, deltid. Dag/kväll/helg

Om arbetsplatsen

Du arbetar inom hemtjänsten/ordinärt boende och utgår från våra gemensamma grupplokaler på Limsjögården tillsammans med kollegor.

Hemtjänsten hjälper många olika människor för att de ska klara av sin vardag i hemmet. Det är ett omväxlande och spännande arbete med många olika möten med vårdtagare och anhöriga. Hemtjänstens uppdrag är att gör det möjligt för den enskilde att kunna bo kvar i sitt hem.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har gått eller påbörjat omvårdnadsprogrammet eller har utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet från arbete inom hemtjänst är meriterande.

Vi har höga kvalitetskrav på våra verksamheter och vi ser därför att du har en god dokumentationsförmåga. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande om du har datakunskaper och har någon vana att arbeta med dator som arbetsverktyg.

Du är initiativrik och lyhörd för vårdtagarens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Du har lätt att samarbeta med såväl kunderna, kollegor, anhöriga samt övrig personal. Vi ser även att du tar ansvar, är flexibel och kan hantera stressiga situationer.

Då arbetet som undersköterska kan vara fysiskt krävande är det viktigt att du har god rörlighet och en god grundfysik.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

Vi rekryterar löpande så det är bra om du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdatum är 2019-08-31.
Tillsättning sker efter överenskommelse.

Läs mer www.leksand.se

Välkommen med din ansökan!

 

  • Sista ansökningsdatum: 2019-08-31

  • Yrke: Undersköterska

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Omfattning: Deltid