Eldningsförbud

Från och med torsdagen den 8 juni 2023 klockan 12.00 råder det eldningsförbud i Leksands kommun. 
Läs mer om förbudet här.

 

Logotyp, grafisk profil och bildmanér

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

kommunens logotyp
Leksands kommuns huvudlogotyp mot ljus bakgrund.

Den grafiska profilen visar hur Leksands kommuns logotyp får användas. Den visar också vilka färger och typsnitt som används i material från kommunen.

Leksands kommuns logotyp är uppbyggd av kommunvapnet och texten Leksands kommun. Logotypen är vårt varumärke och kännetecken och ska alltid finnas med på alla typer av material där Leksands kommun är avsändare.

Leksands kommuns logotyp finns i flera olika varianter och filformat. Här kan du endast ladda ner vår huvudlogotyp för ljus bakgrund (bilden).

Den nedladdningsbara logotypen finns i eps för tryck samt jpg för office och webb. Välj det filformat som passar ditt användningsområde. Om du vill ha en annan variant är du välkommen att kontakta kommunikationsavdelningen.

Ladda ner kommunens logotyp:

Huvudlogotypen för ljus bakgrund:

Vem får använda kommunens logotyp?

Leksands kommuns logotyp är i första hand till för kommunen och våra verksamheter. Vi använder den när vi kommunicerar och marknadsför våra tjänster och vår service till dig som bor och verkar här. Leverantörer och samarbetspartners som samarbetar med oss och där kommunen är delfinansiär kan få lov att använda vår logotyp.

Är du osäker på om och hur du får använda kommunens logotyp eller har du sett att kommun logotyp används felaktigt eller i fel sammanhang? Kontakta gärna oss på kommunikationsavdelningen så hjälper vi dig.

Kommunens bildmanér

Med våra bilder vill vi förmedla en varm och välkomnande vi-känsla. Bilderna ska andas äkthet, närhet och medmänsklighet. Som stöd vid både fotografering och val av bilder har kommunen ett fotografiskt bildmanér.

Bildmanéret hjälper till att förtydliga och förstärka våra budskap, skapa igenkänning och förmedla en positiv känsla för kommunen. Vi strävar alltid efter att bilden ska vara relevant, autentisk, ha tekniskt god kvalitet, vara levande och spegla mångfald.

Sidan uppdaterad: 2023-05-08