Ge en minnesgåva

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Utsikt från Björkberget i Siljansnäs.

Ge en minnesgåva till ett äldreboende i Leksands kommun

Vi/jag vill hedra:

Ge en minnesgåva till:

Kontaktuppgifter inbetalare (obligatoriska):

Val av leverans och minnesblad

Du kan välja två alternativ:

  • Att kommunen förmedlar minnesbladet till en person eller begravningsbyrå.
  • Att själv skriva ut, fylla i och lämna över minnesbladet. Minnesblad för egen utskrift hittar du längst ner på denna sida.
Minnesblad leverans
Val av motiv på minnesblad (välj ett alternativ)

Text på minnesblad

Vart ska minnesbladet skickas?

Minnesbladet skickas med A-post inom 1-3 arbetsdagar efter inkommen betalning.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få ett registerutdrag, få information om behandling av dina uppgifter, radera eller rätta uppgifter, ta med dig dina uppgifter, klaga till datainspektionen eller begära att behandlingen upphör genom att kontakta kommunens dataskyddsombud (kommun@leksand.se).

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Leksands kommun behandlar dina personuppgifter vid handläggning av ditt ärende. Dina personuppgifter kommer inte att delas med andra organisationer. Dina personuppgifter kommer att gallras vid inaktualitet. Leksands kommunstyrelse är ansvarig för behandlingen.

Ge en minnesgåva för att hedra en närstående

Ge en minnesgåva

Leksands kommuns fem äldreboenden Björkbacken, Edshult, Limsjögården, Solhem och Tibble har vardera ett trivselkonto dit du kan skänka en minnesgåva för att hedra minnet av en närstående.

Minnesgåvorna används till trivselhöjande åtgärder för de boende som t.ex. utflykter, musikunderhållning  och uppvaktning.

För att ge en minnesgåva, fyll i webbformuläret som finns överst på denna sida samt betala din minnesgåva till Leksands kommuns Bg 985-2971. Märk betalningen med namn (samma namn som du anger som kontakt i formuläret).

Ett minnesblad kan skickas 1-3 arbetsdagar efter att vi mottagit betalningen. I webbformuläret anger väljer du om du vill få minnesbladet förmedlat av kommunen eller om du själv vill skriva ut det.

Skriv ut minnesblad själv

Du kan välja att skriva ut minnesbladet själv. Välj i så fall vilket minnesblad du önskar i listan längst ned på sidan. Fyll sedan själv i namn på den du vill hedra, till vilket trivselkonto du vill ge, samt avsändare. Du kan också redigera eller ta bort den förifyllda hälsningen.

Sidan uppdaterad: 2021-09-03