Om Lyckavägen

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Lyckavägens särskilda boende är ett nybyggt boende (öppnat dec 2021) med 54 lägenheter för personer med ökat vård och omsorgsbehov samt demenssjukdom.

Här finns sex små avdelningar med nio lägenheter. Varje avdelning har ett eget vardagsrum och kök med matrum. Från vardagsrummet kommer du ut till en inglasad balkong. Runt huset finns flera möjligheter att vistas utomhus i olika trädgårdsmiljöer, att strosa runt i omgivningen, spela boule med mera. En rymlig trädgård med odlingslådor, pergola, grillplats och utegym kommer att anläggas under sommaren 2022. För den som är intresserad finns möjlighet att delta i trädgårdsarbete.

I byggnaden finns flera ytor för samvaro och aktiviteter. Bland annat Loungen och Caféet, två rymliga samlingsrum där vi samlas vid sportevenemang, kalas, och underhållning samt för gemensamma luncher och andra önskade aktiviteter. Även dessa ytor har stora inglasade uterum där vi kan sitta och njuta långt in på hösten. Utöver det finns ett litet bibliotek, en skönhetssalong och ett gym.

Sidan uppdaterad: 2022-01-13