Anmäl dig som volontär under coronakrisen

Skriv ut

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Hjälpa till som volontär, intresseanmälan

Har du körkort?

Så behandlar vi dina personuppgifter

Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få ett registerutdrag, få information om behandling av dina uppgifter, radera eller rätta uppgifter, ta med dig dina uppgifter, klaga till datainspektionen eller begära att behandlingen upphör genom att kontakta kommunens dataskyddsombud (kommun@leksand.se).

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

På den här sidan anmäler du ditt intresse att hjälpa till som volontär inom kommunens verksamheter med anledning av coronapandemin. Vi kontaktar dig om vi hamnar i ett läge där kommunen behöver ta hjälp av frivilliga resurser med den kunskap du besitter.

Vi får frågor från medborgare som vill hjälpa till som volontär. Det är oklart om kommunen kommer att behöva ta hjälp av volontärer för att upprätthålla sin verksamhet, däremot finns det ett antal frivilligorganisationer som erbjuder hjälp inom områden utanför kommunens ansvar. Läs gärna om hur privatpersoner, organisationer och företagare hjälper varandra under krisen.

Så hjälper vi varandra under coronakrisen

Med hjälp av formuläret på den här sidan upprättar vi en kontaktlista till personer som är beredda att hjälpa till om behovet av frivilliga insatser uppstår inom kommunens verksamheter.

Har du någon speciell kunskap som du tror vi skulle ha nytta av? Är du undersköterska, administratör, översättare, pedagog eller organisatör? I den extraordinära situation som råder kan alla sorters kunskaper komma väl till pass.

Tack för ditt bidrag!

Sidan uppdaterad: 2020-05-08