Introduktion

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Dotter sitter på sin mors axlar

Introduktionen är en viktig del av ditt barns start i förskolan. Den bygger grunden för en trygg och lärorik tid där barnet får utvecklas tillsammans med våra engagerade pedagoger och övriga barn i gruppen.

Vi startar våra introduktioner på tisdagar och räknar med att det kan ta två veckor, ibland kortare och ibland längre. Första veckan börjar med tre dagar 09.00-11.00. Från dag fyra är introduktionen individanpassad utifrån ditt barns behov.

Som vårdnadshavare är du med på förskolan under introduktionsperioden. Det finns en pedagog som är ansvarig för just ditt barn och er som familj. Hela arbetslaget tar sig givetvis tid för er och välkomnar er till förskolan.

Om ni önskar samtal efter introduktionsperioden är ni välkomna att boka ett möte med någon av förskolans pedagoger.

Ni är varmt välkomna till oss, förskolan kommer att kontakta er inför förskolestart.

  • Tänk på att låta barnet utforska förskolans lärmiljö tillsammans med pedagogerna och de andra barnen i gruppen. Du som vårdnadshavare finns som en trygghet i bakgrunden.
  • Vi bedriver vår utbildning både inom- och utomhus i alla väder, barnet behöver vara klätt för att obehindrat utforska och delta i alla moment på förskolan.
  • Det är bra för er att veta att våra barn och pedagoger brukar äta lunch någon gång mellan kl. 10.45-11.45. Efter det sover våra yngsta barn en stund.

Sidan uppdaterad: 2022-09-26