SSA Rikskonferens i Leksand 2023

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Lärare

Anneli Morberg

Telefon: 0247-804 39

E-postadress:

Besöksadress: Rättviksvägen 29, 79331 Leksand

leksandsbron-sommar

Så behandlar vi dina personuppgifter

Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få ett registerutdrag, få information om behandling av dina uppgifter, radera eller rätta uppgifter, ta med dig dina uppgifter, klaga till datainspektionen eller begära att behandlingen upphör genom att kontakta kommunens dataskyddsombud (kommun@leksand.se).

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

För att belysa frågan och vikten av samverkan mellan skola och arbetsliv anordnas nationella rikskonferenser varje år. 2023 är Leksands kommun värd och planeringen är i full gång. Temat? "Positiva broar"!

Rikskonferensen för SSA har arrangerats varje år sedan 2003. Målet är att belysa samverkan mellan utbildningsväsendet och arbetslivet från förskolan till högskolan. Konferensen ska även visa hur studie- och yrkesvägledning följer parallellt, som en röd tråd, i både stort och smått perspektiv.

Rikskonferensen i Leksand 2023 kommer bjuda in till två dagar av kunskap, nätverk och inspiration för hur vi gemensamt och framgångsrikt bygger positiva broar mellan skola och arbetsliv.  

Konferensen riktar sig till medarbetare inom grundskola, gymnasium och vuxenutbildning och representanter inom näringsliv, akademi och folkhögskola. 

SSA_logo_pos.png

Följ planeringen av konferensen i nyhetsbrevet eller Facebook!

 

Sidan uppdaterad: 2021-11-09