30 januari 2019 klockan 00.00

Anmäl dig till familjeteamets ABC-träffar

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Familjeteamet

Telefon: 0247-801 18

E-postadress:

Besöksadress: Parkgatan 10

Postadress: 793 31 Leksand

Familjeteamet i Leksand bjuder in till ett forskningsgrundat föräldrastöd i form av kostnadsfria gruppträffar till föräldrar med barn i åldrarna 3–12 år. Anmäl dig till träffarna senast 12 februari.

Observera

Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Träffarnas syfte är att stärka relationerna mellan föräldrar och barn för att främja barns positiva utveckling. Innehållet utgår från forskning kring föräldraskap och barns utveckling samt FN:s barnkonvention.

Dela med dig av erfarenheter och få nya idéer

De flesta föräldrar känner igen sig i vardagssituationer där relationerna sätts på prov. Hur kan vi undvika konflikter? Hur får vi mer tid tillsammans med barnen? Hur skapar vi harmoni vid matbordet? Hur undviker vi stressiga situationer? Du som förälder är expert på ditt/dina barn så dela med dig av dina erfarenheter och få kanske nya idéer av andra föräldrar och gruppledarna!

Vårens träffar

Vi träffas vid fyra tillfällen under våren och erbjuder också en återträff vid ett senare tillfälle. Träffarna är kostnadsfria och vi bjuder på fika. Anmäl dig senast 12 februari. Läs mer om träffarna och hur du anmäler dig under Relaterade länkar.

Fler nyheter