19 december 2019 klockan 15.03

Välbesökta Leksandshallen får ny webbplats

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

En man dyker ner i Leksandshallens simbassäng.

Leksandshallen har många besökare – också på webben. Nu lanserar vi en ny webbplats som gör det ännu enklare att göra ett digitalt besök. I vår blir det också möjligt att boka och betala både kurser och pass direkt på webben.

Observera

Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Leksandshallen.se är en lättanvänd servicewebb som ger snabba svar om till exempel öppettider, badtemperatur och aktuella träningspass. Den är en del av kommunens webbplats, leksand.se, som fått en välbehövlig renovering under 2019.

– Leksandshallens sidor hör till våra mest besökta och på leksandhallen.se lyfter vi fram det som besökarna främst letar efter. De allra flesta besöker oss via mobilen och därför har vi haft mobilanvändaren i fokus, säger Anders Hans, webbstrateg.

Viktigt steg i digitaliseringen

Att Leksandshallen nu får en egen webbplats är ett viktigt steg arbetet med att digitalisera hallens verksamhet. Senare under vårsäsongen blir det möjligt att boka och betala direkt på webben.

– Vi vill förbättra och förenkla besöket hos oss så mycket som möjligt. Så fort vår leverantör är klar med integrationen till vårt kassasystem så ska våra besökare kunna boka pass och kurser samt köpa biljetter via vår webb, säger Leksandshallens chef Tony Cederberg.

Fler nyheter