09 maj 2019 klockan 14.12

Sol i Dalarna – Besök en solcellanläggning

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Energi- och klimatrådgivare

Niklas Andersson

Telefon: 0247-803 29

E-postadress:

Besöksadress: Torget 5, 79327 Leksand

Är du intresserad av solceller? Passa på att besöka någon eller några villaägare som gärna visar upp sina solcellsanläggningar runt om i Dalarna. Bara kom – ingen föranmälan behövs och det kostar inget.

Observera

Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Den kommunala Energi- och klimatrådgivningen i Dalarna bedrivs sedan ett par år i samverkan mellan Leksands, Rättviks, Gagnefs, Vansbros och Malung-Sälens kommuner.  

Besök en solcellsanläggningsägare

Energi- och klimatrådgivningen genomför liksom förra året det regionala solcellsarrangemanget Sol i Dalarna. Söndagen den 19 maj, mellan klockan 11.00 och 15.00, visas totalt 31 solcellsanläggningar upp av sina ägare runt om i Dalarna.

– Syftet är att man ska kunna besöka och ställa frågor till de som installerat solceller. Inga företag finns representerade eftersom det är tänkt som ett opartiskt arrangemang där ”vanliga” människor berättar om sina erfarenheter, säger energi- och klimatrådgivare Niklas Andersson. 

Vid besöken finns möjlighet att anmäla sitt intresse att bli kontaktad av representanter från Energi- och klimatrådgivningen för ytterligare kostnadsfri rådgivning om solceller.

Fler nyheter