27 november 2020 klockan 10.00

Kommunens julgåva stärker de lokala företagen

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Julklappar som ligger i en hög

I de rådande tiderna väljer Leksands kommun och Leksandsbostäder AB att stödja de lokala företagen genom en julgåva i form av presentkort till sina medarbetare.

Observera

Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Som i många andra kommuner och företag får anställda i Leksands kommun och det kommunala bostadsbolaget Leksandsbostäder AB, en julgåva.

– Årets julgåva blir ett presentkort på 500 kronor som kan användas i samband med köp hos ett lokalt företag, berättar kommundirektör Göran Wigert.

De företag som vill vara mottagare av presentkortet anmäler sig via ett webbformulär på kommunens hemsida. Personalen kommer därefter att kunna välja vilket företag som de vill hämta ut sitt presentkort hos.

– Upplägget kommer tillföra många av våra lokala företag värdet på presentkortet. Vi hoppas även på att det ska bidra till att man i samband med detta passar på att handla ännu mer lokalt, men ansvarsfullt utifrån rådande riktlinjer, säger Göran Wigert.

Företagen kan anmäla sig fram till 3 december och från och med 16 december ska presentkorten kunna börja användas. För att inte bidra till att öka trängsel i och med julhandel finns även ett krav på att presentkortet ska vara giltigt även en tid in i 2021.

Frågor om presentkortet

Företag som har frågor om presentkorten mejlar till presentkort@leksand.se

 

Anmäl ditt företag till julgåven 2020

Här anmäler du ditt företag

 

Fler nyheter