03 december 2020 klockan 08.00

Leksands kommuns julgåva bjuder allt från fiolkurs till hämtmat och inredning

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Julklappar som ligger i en hög
Idag den 3 december är sista dagen för företag att anmäla sig till Julgåvan 2020.

- Anmälningarna har strömmat in. Kommunens och Leksandsbostäders anställda kan se fram emot en inspirerande “önskelista” av butiker och företag att välja presentkort ifrån, säger Per Strid, näringslivschef.

Observera

Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

På fredagen i föregående vecka gick Leksands kommun och Leksandsbostäder ut med att anställda får ett presentkort som julgåva i år, i syfte att stötta den lokala handeln på grund av corona-pandemin.

- Det känns jätteroligt att få vara med på det här. Och extra skoj att som företagare i Tällberg få känna att jag är del av kommunen och att vi stöttar varandra genom pandemin, berättar Karin H Bond, Millamollis.

3 december (kl. 24.00) sista dagen för företag att anmäla sig

Sedan fredagen har anmälningarna strömmat in på kommunens hemsida där ett 70-tal företag och butiker hittills anmält sitt erbjudande som julgåva. Företagen har på sig t.o.m. 3 december klockan 24:00 att anmäla sig.

- Den 16 december kommer de företag som de anställda valt att få ett underlag på mottagare. Vi hoppas att handeln ser en möjlighet till att både inspirera till köp men också adressera corona-trygg handling, avslutar Per Strid.

Fler nyheter