03 april 2020 klockan 11.32

Hjälp oss att hjälpa under coronakrisen

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Vykortet som skickats ut till 70-plussare
Idag eller i början av nästa vecka får alla 70-plussare i kommunen ett uppmuntrande vykort från Leksands kommun.

Vårt näringsliv behöver hjälp. 70-plussare och riskgrupper behöver också hjälp. För att göra det lättare för oss att hjälpa varandra under coronakrisen samlar vi information om olika initiativ här på webben. Adressen är www.leksand.se/coronahjalp.

Observera

Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Erbjuder du hjälp eller känner du till någon som gör det? Hjälp oss gärna att göra vår lista så komplett som möjligt genom att kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon:

Kundtjänst

Vår kundtjänst fungerar som spindeln i nätet för sidan. Om du som 70-plussare behöver hjälp med handling, så kan kundtjänsten berätta för dig vilken hjälp som finns att få.

Vykort till 4000 70-plussare

I dagarna får kommunens 4000 70-plussare ett vykort från Leksands kommun. På vykortet tackar vi för att de väljer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilket bland annat innebär att begränsa sina sociala kontakter så mycket som möjligt under en tid framöver.

På vykortet ger vi också ett antal tips, till exempel att vår kundtjänst kan vara en guldgruva i dessa tider om man behöver hjälp med exempelvis handling och hemkörning av varor.

Fler nyheter