09 juni 2020 klockan 17.19

Ett alternativt midsommarfirande

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Sommarblommor

Midsommar firas bäst i Leksand. Vi vill därför ta tillfället i akt och ge tillbaka till dig som någon gång firat här - genom att i år ta midsommar i Leksand hem till dig. I stan, utomlands eller var du befinner dig.

Observera

Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Följ med oss i uppladdningen inför årets höjdpunkt med ett antal program där vi berättar hur du på bästa sätt kan förbereda dig för en midsommar hemma hos dig. Låt dig inspireras av en serie inslag som vart och ett bjuder dig på musiken, dansen, dräkten och dekorationerna. Vill vi också passa på att visa varför vår bygd är speciell och värd att både besöka och bo i.  

Med en serie 10 små program vill vi med själ och hjärta uppmuntra till ett eget småskaligt midsommarfirande genom att bjuda på våra omtyckta traditioner. Det första avsnittet släpps onsdag den 10 juni klockan 7.30 på våra sociala medier (Facebook, Instagram och Youtube). Du får då en sommarhälsning av kommunstyrelsens ordförande Ulrika Liljeberg och små glimtar av kommande program. Vi kommer därefter att släppa ett avsnitt varje morgon samma tid fram till och med midsommarhelgen. 

Målet är att vi alla tillsammans hjälps åt att dela årets initiativ till förberedelser och firanden i sociala medier och visar hur vi ställer om och firar tillsammans - men på håll. Dela gärna med dig av ditt midsommarfirande på Instagram #midsommarileksand

Det blir en midsommar i år också, tillsammans fast annorlunda!  

Samtliga filmer textas på svenska. Under vecka 25 kommer även teckenspråkstolkade filmer publiceras. Klippen kan du även se på vår hemsida 

 

 

Fler nyheter