26 oktober 2021 klockan 12.47

Årets stora musikalhändelse i Leksand – Shrek the musical!

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

En bild från en repetition av Shrek - the musical
En bild från gårdagens repetition av musikalen. Fotograf: Marko Keränen.

På lördag är det premiär för höstens äventyr på Sveasalen i Leksand - Shrek the musical! Redan 88 procent av biljetterna är sålda och om du inte vill missa denna fantastiska familjeföreställning är det hög tid att boka din biljett!

Observera

Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Du som tar del av musikalen kommer att få möta träsktrollet Shrek, prinsessan Fiona, Åsnan, Lord Farquaad och många andra sagofigurer i denna föreställning som passar hela familjen. Det är hela 27 aktörer på scenen med bland annat liveorkester och ett brett åldersspann, yngsta medverkande är 9 år och äldst är strax vid 60 år. Producent för musikalen är Kulturskolan Leksand, Per Westblom. Regi, koreografi och sång står Stina-Kari Axelsson bakom. 

– Man ska se denna musikal för att den har allt. Den är rolig, underfundig och har ett viktigt budskap; Att vi måste acceptera varandra för dem vi är, oavsett hur man ser ut, alla duger och alla behövs. Suverän musikal, med suverän musik! En smällkaramell i höstmörkret, säger Stina-Kari Axelsson. 

Åtta föreställningar 

Musikalens premiär äger rum nu på lördag, den 30 oktober, och sedan följer sju föreställningar under november månad. Föreställningen är ungefär två och en halv timme lång, inklusive paus.  

– Läget är otroligt lugnt och skönt. Vi har till och med ställt in genomdrag för att fila på småsaker. Vi ligger bra till i schemat och hinner öva sådant som man annars ibland inte hinner med, säger Stina-Kari Axelsson inför lördagens premiär. 

Köp din biljett 

Du köper dina biljetter via tickster.com. Programbok och garderob ingår i biljettpriset. Observera! Du kan inte boka handikapplatser via denna sida. För bokning av handikapplatser, vänligen kontakta Per Westblom.

Per Westblom

Fler nyheter