09 november 2021 klockan 16.39

Musikalen Shrek gör publiksuccé och får högsta betyg av recensent

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Shrek the musical
Musikalen Shrek spelas i Svea-salen till och med den 20 november. Foto: Marko Keränen

Kulturskolans stora musikalsatsning – Shrek the musical – hyllas av Radio Dalarnas recensent Caroline Edman! ”Det här är bland det bästa jag sett i Dalarna på en musikalscen någonsin! Genom alla dessa år jag har arbetat som recensent”, säger hon.

Observera

Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Just nu skördar Kulturskolan i Leksand frukterna av sitt hårda arbete med årets stora musikalsatsning Shrek the musical. 2 100 av 2 300 biljetter är redan sålda – och de sista 200 biljetterna kan erbjudas tack vare en extrainsatt föreställning nu på lördag klockan 18.30.

Utöver publiksuccén hyllas föreställningen av recensenterna. Radio Dalarna ger högsta tänkbara betyg – fem av fem teatermasker!

Hör Radio Dalarnas hyllning av musikalen Shrek

”Aldrig tidigare fått högsta betyg”

Uppsättningens regissör och koreograf, kulturskolans Stina-Kari Axelsson, har lett ett 50-tal musikaler i Dalarna genom åren, varav 13 större produktioner i storleksordning som Shrek the musical. Hon är tagen av alla hyllningar och jublande glad över Radio Dalarnas recension.

– Att en kulturskola eller amatörteater får full pott av radions recensent – det händer inte! Visst har vi fått många bra recensioner genom åren, men aldrig tidigare högsta betyg på det här sättet. Hela ensemblen är otroligt tagen, säger hon!

Extra föreställning på lördag

Publiken som redan har säkrat sina biljetter har alltså något att se fram emot. För den som ännu inte har köpt en biljett är den extra föreställningen på lördag kväll ett ypperligt tillfälle. Det finns också vissa ströplatser på några av de andra föreställningarna. Fler möjligheter än så blir det inte den här gången. Den sista föreställningen spelas den 20 november klockan 18.30.

En bild från en repetition

Fler nyheter